Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Με τα… χίλια ζόρια και αυτογκόλ η Ρεάλ Μαδρίτης! Video

Με τα… χίλια ζόρια και αυτογκόλ η Ρεάλ Μαδρίτης! Video
ΦΩΤΟ Reuters

Επιτέλους… νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 5 “αποτυχημένες” αγωνιστικές. Η “Βασίλισσα” τα βρήκε “σκούρα” κόντρα στη Βαγιαδολίδ -στον πρώτο της αγώνα για το πρωτάθλημα με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της- αλλά επικράτησε με 2-0, βρίσκοντας δίχτυα στο φινάλε. Με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ.

Προσπαθεί να… πάρει τα πάνω της! Η Ρεάλ επέστρεψε στις νίκες στη La Liga, μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικρατώντας δύσκολα με 2-0 της Βαγιαδολίδ, για την 11η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά είδε τους αντιπάλους της -στο δεύτερο ημίχρονο- να έχουν δύο δοκάρια με Αλκαράθ και Τόνι Βίγια. Ο… δρόμο προς τη νίκη άνοιξε για τη Ρεάλ στο 83′, με ένα αυτογκόλ.

Ο Βινίσιους μπήκε στην περιοχή έκανε την σέντρα, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κίκο, ο οποίος άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τους “μερένγγες”, που έφτασαν στο 88′ στο τελικό 2-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέρχιο Ράμος.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις