Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Με “τριάρα” ο ΟΦΗ στα πλέι οφ! Ο Ατρόμητος “έριξε” 6ο τον Άρη

Με “τριάρα” ο ΟΦΗ στα πλέι οφ! Ο Ατρόμητος “έριξε” 6ο τον Άρη
Intime.gr

Ο ΟΦΗ κρατούσε την τύχη του στα χέρια του και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Οι Κρητικοί νίκησαν τη Λαμία με 3-0 και μπήκαν στα πλέι οφ της Superleague. «Διπλό» χωρίς αντίκρισμα επί του Άρη ο Ατρόμητος (2-1) – Το αποτέλεσμα αυτό έριξε τους Θεσσαλονικείς στην 6η θέση! «Βαριά» ήττα για Αστέρα Τρίπολης στη Λάρισα (3-0). Ανεπιθύμητο αποτέλεσμα έφερε και η Ξάνθη με ΠΑΟΚ (1-1).

Ο ΟΦΗ έγινε στο… νήμα της κανονικής διάρκειας της Superleague η 6η ομάδα που θα αγωνιστεί στα πλέι οφ, ακολουθώντας Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Ένα «εκρηκτικό» 20λεπτο ήταν αρκετό για να δώσει στον ΟΦΗ την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Λαμίας και την 5η θέση. Οι Κρητικοί δεν έριξαν ούτε… βλέμμα στις αναμετρήσεις των ανταγωνιστών τους (Ατρόμητο, Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη) και με τα τέρματα των Φιγκεϊρέδο (2’), Ναμπί (9’) και Σεμέδο (20’) πήραν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα πλέι οφ.

Νίκη χωρίς… αντίκρισμα πέτυχε ο Ατρόμητος, που κατέλαβε τελικά την 7η θέση στην κανονική διάρκεια της Superleague. Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν να χάνουν στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη με το τέρμα του Ντιγκινί (48’) αλλά κατάφεραν να «απαντήσουν» με τα γκολ των Ενσικουλού (52’) και Γκάλο (60’) και να φύγουν για δεύτερη σερί χρονιά με το “τρίποντο” από τη Θεσσαλονίκη. Η επικράτηση του ΟΦΗ, σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έριξε τους «κίτρινους» στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα (είχαν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ).

Οι όποιες ελπίδες του Αστέρα Τρίπολης για παρουσία στα πλέι οφ της Superleague δεν χάθηκαν μόνο από τη νίκη του ΟΦΗ αλλά και από την ήττα που γνώρισε ο ίδιος μέσα στη Λάρισα. Οι Αρκάδες… υποκλίθηκαν στην εκπληκτική ΑΕΛ, χάνοντας με 3-0. Ο Μιλοσάβλιεβιτς πέτυχε και τα τρία τέρματα των γηπεδούχων (18’, 36’, 44’).

Όσον αφορά την Ξάνθη, που διατηρούσε πολύ μικρές ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ, έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, αποτέλεσμα που έδωσε δικαίωμα στην ΑΕΛ να την προσπεράσει (8η η ομάδα της Λάρισας, 9οι οι Ακρίτες και 10ος ο Αστέρας Τρίπολης στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις