Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με “βαριά” τιμωρία απειλείται η Κάρντιφ λόγω… Εμιλιάνο Σάλα!

Με “βαριά” τιμωρία απειλείται η Κάρντιφ λόγω… Εμιλιάνο Σάλα!
ΦΩΤΟ Reuters

H FIFA ενημέρωσε την Κάρντιφ πως απειλείται με βαριά τιμωρία αν δεν καταβάλλει στη Ναντ την πρώτη δόση του ποσού που είχε συμφωνηθεί για τη μετεγγραφή του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα.

Με απαγόρευση μετεγγραφών για τρεις μετεγγραφικές περιόδους απειλείται η Κάρντιφ, αν δεν καταβάλει στη Ναντ το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα.

Ο αδικοχαμένος επιθετικός σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Ιανουάριο ενώ ήταν καθ’οδόν προς την Ουαλία για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα με την οποία τελικά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ποτέ…

Μετά το τραγικό γεγονός η Κάρντιφ αρνήθηκε να πληρώσει στο γαλλικό σύλλογο τα 17 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συμφωνήσει ως ποσό για τη μετεγγραφή με αποτέλεσμα η Ναντ να προσφύγει στη FIFA, η οποία έκρινε ότι η μετεγγραφή είχε νομίμως ολοκληρωθεί, συνεπώς δικαίωσε τους Γάλλους.

Η απόφαση πάρθηκε τον Σεπτέμβριο και σύμφωνα με αυτή πρέπει η Κάρντιφ να αποπληρώσει άμεσα την πρώτη από τις τρεις δόσεις στη Ναντ ενώ σήμερα (4/11) στάλθηκε στις ομάδες το σκεπτικό με το οποίο πάρθηκε από τους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις