Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μένει στην Ίντερ ο Ικάρντι! Το μήνυμα του Αργεντινού [pic]

Μένει στην Ίντερ ο Ικάρντι! Το μήνυμα του Αργεντινού [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι από τα πιο καυτά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όμως παρά τις φήμες για μετεγγραφή του, ο ίδιος τόνισε ότι ζήτησε από την Ίντερ να παραμείνει στην ομάδα.

Παίκτης της Ίντερ θέλει να παραμείνει ο αρχηγός των Μιλανέζων, Μάουρο Ικάρντι, με τον ίδιο να διαψεύδει τα σενάρια για πιθανή μετακίνησή του, με προσωπική ανάρτηση στα social media.

Ο Αργεντινός επιθετικός υποστήριξε ότι έχει ήδη ζητήσει από τον ιταλικό σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεάτσα και πλέον δύσκολα θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα.

Η ανάρτηση του Ικάρντι

«Είδα στον Τύπο την ιστορία που δεν έχει καμία αλήθεια για τις σκέψεις και τις προθέσεις μου. Θα ήθελα να ενημερώσω τους οπαδούς μας ότι έχω ήδη στην ομάδα και μάλιστα αρκετές φορές, πως θέλω να παραμείνω στον σύλλογο.

Από εδώ και μπρος απαγορεύεται οποιαδήποτε παρεξήγηση και παρερμηνεία. Καταλαβαίνω πως τα media έχουν την τάση να δημιουργούν fake news αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το ξεκαθάρισμα.

Επαναλαμβάνω: Έχω πει στην ομάδα ότι θέλω να παραμείνω γιατί αυτός ο σύλλογος είναι η οικογένειά μου. Ο χρόνος θα δείξει ποιος λέει την αλήθεια. Πάντα Ίντερ»!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις