Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μίλαν – Ολυμπιακός: Με “λίφτινγκ” για την… άλωση του “Σαν Σίρο”

Μίλαν – Ολυμπιακός: Με “λίφτινγκ” για την… άλωση του “Σαν Σίρο”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με περίπου 6.000 κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο “Σαν Σίρο”, έχοντας ως στόχο να κάνει το μεγάλο “διπλό” κόντρα στη Μίλαν (19:55, NewsIt.gr, Cosmote Sport 2). Πολλές αλλαγές θα υπάρξουν στην 11άδα των “ερυθρόλευκων”.

Μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό κόντρα σε μια ιστορική ομάδα. Οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν απόψε την Μίλαν για την 2η αγωνιστική του Europa League, στο γήπεδο (“Σαν Σίρο”) όπου πριν από 59 χρόνια έδωσαν το πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι .

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1047743712258916352

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα των “ερυθρόλευκων”, καθώς άφησε εκτός αποστολής τους Χριστοδουλόπουλο, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη και Ελαμπντελαουί ενόψει ΑΕΚ, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιμίκας. Αντίθετα στην αποστολή συμμετέχει ο Τουρέ, ο οποίος πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός..

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Σα, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ και Κούτρης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε με τον Νάτχο, ενώ ο Τουρέ μάλλον θα πάρει τη θέση του Φορτούνη στο ρόλο του επιτελικού χαφ. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Φετφατζίδης με τον Ναουέλ, ενώ ο Γκερέρο θα μπει στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Μιράντα, Καμαρά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Ποντένσε και Χασάν. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει τη στήριξη περίπου 6.000 οπαδών του!

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1047159846750117890

Όσον αφορά τη Μίλαν, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπίγκλια, Κέσιε, Μποναβεντούρα, Σούσο, Τσαλχάνογλου και Ιγκουαΐν, ο οποίος μπήκε στην αποστολή των “ροσονέρι”, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις