Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μίσος” και… τρολάρισμα για τον Σέρχιο Ράμος! Ο Σαλάχ τον έβαλε στο “στόχαστρο” [vids, pics]

Σέρχιο Ράμος
ΦΩΤΟ twitter

Ο πιο μισητός παίκτης του κόσμου ήταν μετά το τέλος του Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ, ο Σέρχιο Ράμος, αφού η ευθύνη του στον τραυματισμό του Σαλάχ, τον έβαλε στο “στόχαστρο” χιλιάδων ανθρώπων στα socila media και όχι μόνο.

Μπορεί ο Μπέιλ να έβαλε το γκολ του “αιώνα” και ο Ρονάλντο να έριξε “βόμβα” αποχώρησης από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Σέρχιο Ράμος ήταν αυτός με τον οποίο ασχολήθηκε ο περισσότερος κόσμος στα social media, εξαιτίας του μαρκαρίσματος που έβγαλε “νοκ άουτ” από τον τελικό του Champions League, τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ήταν το 23ο λεπτό του αγώνα, όταν ο αρχηγός των Μαδριλένων έριξε στο έδαφος το σούπερ σταρ των “ρεντς” και τον οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρός.

Το γεγονός, σε συνδυασμό με τις εκφράσεις του Ισπανού αμυντικού αμέσως μετά, δεν άργησαν να τον αναδείξουν στον “κακό” της υπόθεσης, ξεκινώντας ένα “κύμα” αποδοκιμασίας του στα social media.

Στην Αίγυπτο μάλιστα τα “μηνύματα” πλησιάσαν περισσότερο προς το… μίσος, αφού ο Σαλάχ είναι ο κορυφαίος παίκτης ίσως και όλων των εποχών για τη χώρα και πάνω του είχαν στηρίξει όλες τις ελπίδες για μία μοναδική πορεία στο Μουντιάλ του καλοκαιριού στη Ρωσία.

https://twitter.com/footbal5passion/status/1000501706352988161

Ταυτόχρονα όμως, υπήρξε και ένα παγκόσμιο… τρολάρισμα στο Ράμος για το μαρκάρισμά του στον Σαλάχ, με τα social media να “κατακλύζονται” από αναρτήσεις που διακωμωδούσαν τον Ισπανό. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν αυτά που τον αναδείκνυαν σε κορυφαίο παλαιστή.

Αλλά και εκείνα που έδειχναν τι τον περιμένει από τους Αιγύπτιους μετά από το κακό που προκάλεσε στην Εθνική Ομάδα της χώρας τους. Οι πιθανότητες να γίνει… μούμια ο αρχηγός της Ρεάλ, μάλλον έχουν αυξηθεί μετά τον τελικό του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις