Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μήτρογλου: “Το Βελοντρόμ βράζει όπως η έδρα του Ολυμπιακού”

Μήτρογλου
youtube

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι εδώ και λίγες ώρες παίκτης της Μαρσέιγ, με τον γαλλικό σύλλογο να τον παρουσιάζει επίσημα. Ο Έλληνα επιθετικός δήλωσε χαρούμενος για την μετεγγραφή του και συνέκρινε την έδρα της νέας ρου ομάδας -το Βελοντρόμ- με το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Άξιο αναφοράς πως κατά την άφιξη του Μήτρογλου -το βράδυ της Πέμπτης- στο προπονητήριο της ομάδας, στην είσοδο τον περίμεναν φίλοι της Μαρσέιγ κρατώντας Ελληνικές σημαίες.

Τα όσα δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου κατά την παρουσίασή του από την Μαρσέιγ:

Για την μετεγγραφή του στη Μαρσέιγ: «Ξέρω πολύ καλά πως η ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ βράζει. Έχω ανάλογη εμπειρία, καθώς το ίδιο ισχύει με τις έδρες του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα. Ανυπομονώ για το πρώτο ματς εντός έδρας και ξέρω πως μπορώ να αντέξω στην πίεση».

Για τον λόγο που παραχωρήθηκε από την Μπενφίκα: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους της Μπενφίκα γι’ αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως και εγώ ήθελα να φύγω. Όπως και να έχει, είμαι πολύ χαρούμενος για το διάστημα που πέρασα στη Λισαβόνα».

Για τον λόγο που απάντησε θετικά στην προοπτική να αγωνιστεί στην Γαλλία: «Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ένας απ’ τους λόγους που είπα το… ναι στη Μαρσέιγ, η οποία είναι κορυφαίος σύλλογος. Το πρωτάθλημα είναι ένα απ’ τα καλύτερα στην Ευρώπη, με πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα».

https://twitter.com/OM_Officiel/status/903528714612334592

Για τον τραυματισμό του και το γεγονός ότι δεν έπαιξε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πορτογαλικού πρωταθλήματος: «Δεν είναι κάτι σημαντικό, είναι ένας μικρός τραυματισμός. Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να παίξω ξανά στο κορυφαίο επίπεδο».

https://www.youtube.com/watch?v=NUK9gxt_GJc

https://twitter.com/OM_Officiel/status/903527226267680768

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις