Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μόλντε – Άρης: Στον πάγκο ο Φετφατζίδης! [pic]

Μόλντε – Άρης: Στον πάγκο ο Φετφατζίδης! [pic]
ΦΩΤΟ intime

Ο Σάββας Παντελίδης άφησε στον πάγκο τον Γιάννη Φετφατζίδη για το παιχνίδι με τη Μόλντε στη Νορβηγία, προτιμώντας να δώσει φανέλα βασικού για πρώτη φορά, στον Λούκας Σάσα.

Με μία αλλαγή σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στην A.E. Λεμεσού, θα αντιμετωπίσει τη Μόλντε ο Άρης, καθώς ο Σάββας Παντελίδης αποφάσισε να κρατήσει εκτός ενδεκάδας τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Δείτε εδώ LIVE το ματς του Άρη

Τη θέση του Έλληνα μεσοεπιθετικού στη βασική ενδεκάδα των “κιτρίνων” θα πάρει το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Λούκας Σάσα, ο οποίος και θα αγωνιστεί στο κέντρο δίπλα σε Ματίγια και Μπάσα, με Ντιγκινί (δεξιά), Λάρσον (αριστερά) και Ιντέγε (κορυφή) στην επίθεση. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούν οι Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ και Σούντγκρεν.

Η ενδεκάδα του Άρη

Αυτό είναι το τρίτο ματς του Άρη τη φετινή σεζόν, μετά την πρόκριση επί της Α.Ε. Λεμεσού, με τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15 Αυγούστου στις 21:30.

Σημαντική «μάχη» και για την Ελλάδα

Το παιχνίδι του Άρη με τη Μόλντε είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τη βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA. Τα νέα για τη χώρα μας ήταν ευχάριστα χθες Τετάρτη (07.08.2019), αφού η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ (0-1) έδωσε στην Ελλάδα 200 βαθμούς και πλέον η ελληνική συγκομιδή στην κατάταξη της UEFA είναι 22.700 βαθμοί, ενώ η Κύπρος παραμένει στους 24.000 βαθμούς.

Στόχος της Ελλάδας είναι να τερματίσει τουλάχιστον στη 15η θέση, προκειμένου από τη σεζόν 2021/22 να διατηρήσει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια (δύο στα προκριματικά του Champions League, ένα στα προκριματικά του Europa League 1 και δύο στα προκριματικά του Europa League 2 που θα εισαχθεί εκείνη τη σεζόν).

Στην περίπτωση όμως που η Ελλάδα παραμείνει στη 16η θέση στη βαθμολογία της UEFA, ή υποχωρήσει κι άλλο, θα χάσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο από τη σεζόν 2021/22 (θα εκπροσωπηθεί από μία ομάδα στα προκριματικά του Champions League, καμία σε αυτά του Europa League 1 και τρεις σε αυτά του Europa League 2).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις