Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Το παίρνει… αλλιώς ο Σαμπάολι! Ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα της Αργεντινής με Κροατία [pic]

Μουντιάλ 2018: Το παίρνει… αλλιώς ο Σαμπάολι! Ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα της Αργεντινής με Κροατία [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Αργεντινή απογοήτευσε τους φίλους της με την εμφάνιση της στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2018. Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ισλανδία, με τον τεχνικό της “Αλμπισελέστε” να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της στον μεθαυριανό αγώνα (21/6) με την Κροατία.

Ο Χόρχε Σαμπάολι είδε την Αργεντινή να πραγματοποιεί κακή εμφάνιση κόντρα στην Ισλανδία στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2018, γι’ αυτό και θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα της.

Σύμφωνα με την Ole, ο τεχνικός της “Αλμπισελέστε” θα προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Μάρκος Ρόχο θα κάτσει στον πάγκο και στην τριπλέτα της άμυνας θα βρεθεί Γκαμπριέλ Μερκάδο της Σεβίλλης, ο Άνχελ Ντι Μαρία θα δώσει τη θέση του στον Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ο Μάρκος Ακούνια της Σπόρτινγκ θα πάρει τη θέση του Λούκας Μπίλια στην ενδεκάδα της Αργεντινής.

Ο Καμπαγέρο θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, όπως κι ο Οταμέντι στο κέντρο της άμυνας, ο οποίος θα έχει δίπλα του τους Μερκάδο και Ταλιαφίκο. Ο Μασεράνο θα βρίσκεται στο κέντρο με τον Μέσα στο πλευρό του, ενώ ο Σάλβιο θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα με πιο επιθετικό ρόλο. Ο Ακούνια θα πάρει την αριστερή πλευρά.

Ο Μέσι θα κινείται πίσω από τους Αγκουέρο και Παβόν, οι οποίοι θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο της Αργεντινής.

Η ενδεκάδα της Αργεντινής

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις