Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Σοκ στην Αργεντινή! Νοκ άουτ ο Λαντσίνι

Μουντιάλ 2018: Σοκ στην Αργεντινή! Νοκ άουτ ο Λαντσίνι
ΦΩΤΟ Reuters

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για ακόμα μία φορά στον Μανουέλ Λαντσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα χάσει και το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μανουέλ Λαντσίνι δεν θα ενισχύσει την Εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη σημερινή προπόνηση της «αλμπισελέστε» και τέθηκε νοκ άουτ, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα στον Χόρσε Σαμπάολι, ο οποίος τον είχε συμπεριλάβει στην τελική 23άδα.

“Ο Μανουέλ Λαντσίνι υπέστη, στη σημερινή πρωινή προπόνηση, ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατό του”, αναφέρει η ανακοίνωση στον λογαριασμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τη Νότια Αμερική.

Αυτή είναι η δεύτερη διοργάνωση που χάνει με την Αργεντινή ο Λαντσίνι, καθώς ένας τραυματισμός στο γόνατο του είχε στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016!

Ο 25χρονος άσος της Γουέστ Χαμ, πέρα από το Μουντιάλ, θα χάσει και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στην Premier League. Πλέον ο Λαντσίνι θα επιστρέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις