Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2030: Ετοιμάζουν κοινή υποψηφιότητα Βρετανία και Ιρλανδία!

Μουντιάλ 2030: Ετοιμάζουν κοινή υποψηφιότητα Βρετανία και Ιρλανδία!
ΦΩΤΟ Reuters

Την επιστροφή του Μουντιάλ στις… ρίζες του φαίνεται ότι εξετάζουν Βρετανία και Ιρλανδία, έχοντας ήδη μελετήσει την πιθανότητα μιας κοινής τους υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του 2030.

Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει το ενδεχόμενο μιας μεγάλης διοργάνωσης επί βρετανικούς εδάφους, καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, έχουν γίνει ήδη τα πρώτα “βήματα” για μία υποψηφιότητα Βρετανίας και Ιρλανδίας για το Μουντιάλ του 2030.

Όπως επιβεβαίωσε μάλιστα στους Times, ο γενικός διευθυντής της FAI, Νόελ Μάνεϊ, παρουσιάστηκε ήδη μια σχετική μελέτη. «Η μελέτη είναι θετική και υπάρχει η αίσθηση ότι είναι σωστό και πρέπει να το κάνουμε. Αυτή η μελέτη δείχνει ότι μπορεί να γίνει μια πειστική πρόταση και να κερδίσει. Οι άνθρωποι της FA έκαναν μια αξιόπιστη πρόταση. Θα ήμουν έκπληκτος εάν δεν γινόταν αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πλάνο θέλει τους αγώνες του Μουντιάλ 2030 να διεξάγονται σε μία σειρά από βρετανικές και ιρλανδικές πόλεις, όπως το Κάρντιφ, η Γλασκώβη και το Δουβλίνο, με τον τελικό να διεξάγεται στο φημισμένο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις