Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουρίνιο: “Δεν υπήρξα ποτέ εγωιστής! Ήμουν πάντα άνθρωπος της ομάδας”

Μουρίνιο: “Δεν υπήρξα ποτέ εγωιστής! Ήμουν πάντα άνθρωπος της ομάδας”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ζοζέ Μουρίνο βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της κριτικής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να δηλώνει πάντως, ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι ότι οι οπαδοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν την ομάδα, ακόμη και στα άσχημα αποτελέσματα.

“Δεν υπήρξα ποτέ εγωιστής”, δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, οδηγώντας σε νέο… κύμα σχολίων στο διαδίκτυο εναντίον του, με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον έχουν ήδη βάλει στο “στόχαστρο” και για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Μουρίνιο

“Οι φίλαθλοί μας υπήρξαν φανταστικοί και στα δύο προηγούμενα ματς. Για την ομάδα δηλαδή, η οποία είναι η μόνη που έχει σημασία. Σε όλη μου την καριέρα δεν υπήρξα ποτέ εγωιστής, σκεπτόμενος τον εαυτό μου, ήμουν πάντα άνθρωπος της ομάδας. Έτσι είμαι. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που οι φίλαθλοι υποστηρίζουν την ομάδα. Με την Λέστερ, μπορείς να πεις ότι ήταν φυσιολογικό γιατί η ομάδα έπαιξε καλά και νίκησε. Αλλά το να στηρίζουν την ομάδα στο ματς με την Μπράιτον, στο οποίο δεν παίξαμε καλά και χάσαμε, ήταν υπέροχο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις