Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάγερν – ΑΕΚ: Με το κεφάλι… ψηλά! “Μετρίασε” την αμφισβήτηση και ευχαρίστησε τον κόσμο

Μπάγερν – ΑΕΚ: Με το κεφάλι… ψηλά! “Μετρίασε” την αμφισβήτηση και ευχαρίστησε τον κόσμο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, αλλά η αξιοπρεπέστατη εικόνα της στην “Alianz Arena” ήταν αυτή που περίμεναν να δουν οι φίλοι της.

Πήγε στο Μόναχο για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και… σε ένα βαθμό το κατάφερε. Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει, η Μπάγερν παραμένει “μεγαθήριο”, αλλά η ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική στην “Alianz Arena” και ικανοποίησε τους φίλους της, παρά την ήττα με 2-0.

Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ: Πέναλτι και… τέλος για την Ένωση! – videos

Η μαχητική εικόνα που είχαν οι “κιτρινόμαυροι” -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- αλλά και ο τρόπος με τον οποία δέχθηκαν τα γκολ (σ.σ. από μια.. τραγική υπόδειξη πέναλτι και μια “στημένη” φάση) δείχνει τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μια ομάδα σαν την Μπάγερν ξέρει πολύ καλά να εκμεταλλεύεται και την παραμικρή αδράνεια του αντιπάλου και ήταν αυτό το στοιχείο που έκανε τη διαφορά, μαζί με τον διαιτητή, ο οποίος -πέρα από το πέναλτι- από ένα σημείο και μετά ξέχασε να βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα για φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων.

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: «Περιμέναμε να βοηθήσει ο διαιτητής, αλλά όχι σε τέτοια φάση»

Με την εμφάνιση της στο Μόναχο, η ΑΕΚ έδειξε πως… αδίκησε τον εαυτό της στο 0-0 του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και πως είναι ικανή να διορθώσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Superleague. Μάλιστα, η Ένωση έβγαλε και έναν νέο “πρωταγωνιστή”, αφού ο Άλεφ… έλαμψε στο “σπίτι” της Μπάγερν με την ενέργεια και τη δημιουργική του ικανότητα. Να μην ξεχάσουμε ούτε τη συμβολή του Βασίλη Μπάρκα. Χωρίς τον Έλληνα πορτιέρε, το “κοντέρ” θα έγραφε περισσότερα. Απ’ την άλλη, ο Τσόσιτς έδειξε πως δεν ήταν έτοιμος για ένα τέτοιο ματς, τόσο με τη συμμετοχή του στο πέναλτι των Βαυαρών, όσο και για στο περιστατικό που είχε με τον Χουλτ (σ.σ. του τράβηξε την κοτσίδα).

Στο πλάι της Ένωσης, βρέθηκαν και οι οπαδοί της, που έδωσαν δυναμικό “παρών” στην “Alianz Arena”. Οι φίλοι των “κιτρινόμαυρων” δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν για την… αγάπη τους και κέρδισαν το σεβασμό των αντιπάλων, αλλά και τα συγχαρητήρια της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Μετά και το 1-1 στο Μπενφίκα – Άγιαξ, η ΑΕΚ διατηρεί κάποιες ελπίδες για να περάσει στο Europa League, αν και μετρά 4 ήττες σε ισάριθμα ματς στο φετινό Champions League. Η ομάδα του Ουζουνίδη όμως αυτή τη στιγμή έχει τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, εκεί όπου η οποιαδήποτε γκέλα θα επαναφέρει… για τα καλά τη γκρίνια στην ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις