Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπάγερν… έτοιμη για νταμπλ! Διέσυρε τη Λεβερκούζεν [vid]

Μπάγερν
ΦΩΤΟ Reuters

Πριν από λίγες μέρες εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα όμως, η Μπάγερν πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου -μετά το 6-2 στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν- κι έτσι είναι… μέσα στη διεκδίκηση του νταμπλ στη Γερμανία, αλλά και στην κατάκτηση του Champions League (αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στα ημιτελικά).

Χωρίς να… ιδρώσει η Μπάγερν Μονάχου έγινε η πρώτη, χρονικά, ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι Βαυαροί ήταν ασταμάτητοι και επικράτησαν εκτός έδρας με 6-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στον τελικό η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Σάλκε – Αϊντραχτ Φρακφούρτης, που παίζουν το βράδυ της Τετάρτης (18/04).

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου έδειξε… αντίσταση στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Μόλις στο 3′ ο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χάινκες, ενώ στο 9΄ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0. Ο Μπέντερ όμως κατάφερε να μειώσει στο 16΄ και να κάνει το 1-2 του ημιχρόνου.

Η Μπάγερν όμως σημείωσε τρία γκολ μέσα σε 14 λεπτά στην επανάληψη και πήρε την πρόκριση. Ο Μίλερ στο 52΄ έκανε το 3-1, ενώ στο 61΄ ο Αλκάνταρα ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μίλερ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 5ο της ομάδας του.

Η Λεβερκούζεν κατάφερε να μειώσει σε 5-2 με τον Μπέιλι (72΄), αλλά ο Μίλερ -με το τρίτο προσωπικό του τέρμα- στο 79΄ “έφτιαξε” το τελικό 6-2.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις