Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: “Τρελό” ματς με διπλή ανατροπή! Στον τελικό οι “ροχιμπλάνκος” (video)

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: “Τρελό” ματς με διπλή ανατροπή! Στον τελικό οι “ροχιμπλάνκος” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ένα “τρελό” ματς με πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και δύο ανατροπές στο σκορ, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 3-2 της Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, όπου και θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα Ρεάλ.

Μετά από ένα “άνοστο” πρώτο ημίχρονο, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης προσέφεραν “πλούσιο” θέαμα στη Σαουδική Αραβία, με το 3-2 των “ροχιμπλάνκος” να τους στέλνει στον τελικό.

Στο 46′ ο Κόκε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σιμεόνε, αλλά ο Μέσι “απάντησε” άμεσα και ο Γκριεζμάν έκανε την πρώτη ανατροπή για το 2-1 στο 62′. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε όμως δική της ανατροπή με δύο γκολ μετά το 80′, με τον Μοράτα να ευστοχεί σε πέναλτι και τον Κορέα να “σφραγίζει” την πρόκριση της ομάδας του στην τελική “μάχη” για το Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρεάλ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νέτο, Ουμτιτί, Πικέ, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Βιδάλ, Μπουσκέτς (84′ Ράκιτιτς), Ντε Γιονγκ (88′ Φατί), Μέσι, Γκριεζμάν, Λουίς Σουάρες

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε, Σάβιτς, Λόντι (67′ Βιτόλο), Τρίπιερ, Παρτέι, Ερέρα (46′ Κόκε, 72′ Γιορέντε), Σαούλ, Κορέα, Ζοάο Φέλιξ, Μοράτα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις