Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Δίνει τα 100 εκατ. ευρώ για Γκριεζμάν!

Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να καταβάλει ολόκληρο το ποσό της ρήτρας του Αντονί Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για να πάρει στο Καμπ Νου, τον Γάλλο διεθνή επιθετικό.

Ένα “βήμα” από την ολοκλήρωσή της, φαίνεται ότι είναι η μετεγγραφή του Αντονί Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα, αφού οι “μπλαουγκράνα” φέρονται έτοιμοι να καλύψουν ακόμη και τη ρήτρα των 100 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, κατέκτησε με “περίπατο” το φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας, όμως η νέα αποτυχία στο Champions League, αναμένεται να οδηγήσει σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ τη νέα σεζόν.

Απόλυτη προτεραιότητα προς αυτή την κατεύθυνση είναι ο Γάλλος διεθνής της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος και έχει πραγματοποιήσει “μαγικές” εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, τόσο στη La Liga, όσο και στην Ευρώπη.

Οπως μετέδωσε μάλιστα ο ραδιοφωνικός σταθμός της Βαρκελόνης «Catalunya Radio», η «Μπάρτσα» είχε νέα επαφή με την αδερφή και εκπρόσωπο του επιθετικού της Ατλέτικο, προτείνοντάς του συμβόλαιο πέντε ετών. Της μετέφερε δε και ότι είναι διατεθειμένη να σπάσει τη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ, τα 20 από τα οποία θα καταλήξουν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία όμως, κάνουν λόγο ακόμη και για ύπαρξη ιδιωτικού συμφωνητικού ανάμεσα στις δύο πλευρές, το οποίο και θα ενεργοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση ο Γκριεζμάν “προβάρει” ήδη τη φανέλα των “μπλαουγκράνα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις