Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Κάνει… θραύση ο Φατί! Η εμφάνιση που “τρέλανε” τους Ισπανούς – video

Μπαρτσελόνα: Κάνει… θραύση ο Φατί! Η εμφάνιση που “τρέλανε” τους Ισπανούς – video
Reuters

Ο Μέσι δεν έχει επιστρέψει ακόμα στη… δράση, ο Σουάρες μόλις πήρε τα πρώτα του φετινά λεπτά στην Μπαρτσελόνα, ο Γκριεζμάν βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής στη νέα του ομάδα κι έτσι ο 16χρονος Ανσού Φατί έπιασε την ευκαιρία… από τα μαλλιά και τρελαίνει κόσμο στους Καταλανούς, αλλά και στην Ισπανία.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του. Ο Ανσού Φατί άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνει το τελευταίο διάστημα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και στο ματς με τη Βαλένθια κατάφερε να “λάμψει”.

Ο 16χρονος (γεννημένος στις 31/10/2002) άσος από τη Γουινέα μετακόμισε από την Αφρική στη Σεβίλλη στα έξι του και από το 2012 ανήκει στη Masia, είχε γκολ και ασίστ στο 5-2, ενώ με τις ενέργειές του ξεσήκωσε πολλές φορές το «Καμπ Νου».

Έχοντας ήδη γίνει ο νεαρότερος σκόρερ της Μπαρτσελόνα, όταν σκόραρε στην Οσασούνα πριν από δύο εβδομάδες, ο Φατί έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε στη LaLiga στο Camp Nou, όταν άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό.

https://www.youtube.com/watch?v=3zw0_rElBH4

Ο τρομερός έφηβος της Μπαρτσελόνα δείχνει ήδη έτοιμος για την ομάδα της εθνικής Ισπανίας, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ρόμπερτ Μορένο, έπειτα από τη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του. Μάλιστα, ανέφερε ότι η ομοσπονδία προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι θα είναι διαθέσιμος για να παίξει στην εθνική ομάδα.

“Δεν συμμετέχω στη διαδικασία αλλά η ομοσπονδία προσπαθεί να φέρει την Aνσού Φατί στην ισπανική ομάδα”, δήλωσε ο Μορένο στους δημοσιογράφους. “Η ομοσπονδία προσπαθεί πάντοτε να εξασφαλίσει ότι η Ισπανία θα έχει τους καλύτερους παίκτες. Είναι πολύ συναρπαστικό για τη Μπαρτσελόνα να έχει έναν παίκτη που έχει έρθει από την La Masia (την ακαδημία της ομάδας), αλλά πρέπει να εξασφαλίσει ότι δεν θα παρασυρθεί, να μείνει ήρεμος.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις