Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ιστορικό γκολ για Μέσι στην Πράγα! Στο… κόλπο η Ίντερ – videos

Ιστορικό γκολ για Μέσι στην Πράγα! Στο… κόλπο η Ίντερ – videos
Reuters

Η Μπαρτσελόνα πέρασε έστω και με δυσκολία από την έδρα της Σλάβια Πράγας, με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει και να γράφει… ιστορία στο Champions League. Η Ίντερ πήρε σημαντική νίκη (2-0) επί της Ντόρμουντ στο Μιλάνο, σε ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων.

Το ιστορικό γκολ του Λιονέλ Μέσι στην Πράγα, “σημάδεψε” την αγχωτική νίκη της Μπαρτσζελόνα επί της Σλάβια (2-1), την ώρα που η Ίντερ έπαιρνε κρίσιμη εντός έδρας νίκη επί της Ντόρτμουντ με 2-0.

Σλάβια – Μπαρτσελόνα 1-2

Η Μπαρτσελόνα φάνηκε πως θα είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στη Σλάβια Πράγας, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3′, με το πρώτο φετινό γκολ του Λιονέλ Μέσι στο Champions League. Ο Αργεντινός έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που σκοράρει στη διοργάνωση για 15η σερί χρονιά!

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1187091914480390144

Οι Καταλανοί δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν έφτασαν στο γκολ και το… πλήρωσαν στο 50′, με τον Μπορίλ να κάνει το 1-1. Η Μπαρτσελόνα όμως βγήκε πολύ γρήγορα από τη δύσκολη θέση, αφού ένα λεπτό μετά πήρε και πάλι… κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Ολαΐνκα.

Η Σλάβια Πράγας δεν μπόρεσε να… παραβιάσει άλλη φορά την εστία του Τερ Στέγκεν κι έτσι η ομάδα του Βαλβέρδε πήρε το πρώτο της “διπλό” στο φετινό Champions League και παρέμεινε στην κορυφή του γκρουπ, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 1 βαθμό.

Ίντερ – Ντόρτμουντ 2-0

Σημαντική νίκη, την πρώτη της στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League πήρε η Ίντερ, που επικράτησε εντός έδρας της Ντόρτμουντ με 2-0.

Η ομάδα του Κόντε δυσκολεύτηκε αρκετά να φτάσει στο πρώτο της “τρίποντο”, αλλά κατάφερε να πανηγυρίσει μέσα στο Μιλάνο. Το… δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 22′, με τον Αργεντινό όμως να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε στο 83′ σε εκτέλεση πέναλτι.

Τελικά, η Ίντερ “κλείδωσε” τη νίκη της επί της Ντόρτμουντ στο 89′ με το τέρμα του Καντρέβα. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι “νερατζούρι” έφτασαν τους 4 βαθμούς και τους Βεστφαλούς (4 έχουν κι αυτοί).

Η βαθμολογία του ομίλου

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις