Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Ο Αμπιντάλ έριξε στον Μέσι το… μπαλάκι της ανανέωσης συμβολαίου!

Μπαρτσελόνα: Ο Αμπιντάλ έριξε στον Μέσι το… μπαλάκι της ανανέωσης συμβολαίου!
Reuters

Η… σκόνη στην Μπαρτσελόνα από την πρόσφατη κόντρα του Ερίκ Αμπιντάλ με τον Λιονέλ Μέσι δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει. Ο Αργεντινός έχει δεχθεί εδώ και καιρό πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από τους Καταλανούς και ο αθλητικός διευθυντής των “μπλαουγκράνα” κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το θέμα.

Με δηλώσεις του στη “Mundo Deportivo” ο Ερίκ Αμπιντάλ αναφέρθηκε στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ρίχνοντας το… μπαλάκι στην πλευρά του Αργεντινού, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

“Χαμός” στην Μπαρτσελόνα! Σκληρή απάντηση από Μέσι στον Αμπιντάλ

Να θυμίσουμε ότι ο Μέσι μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 και έχει δεσμευτεί πως θα απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχουν καταθέσει οι “μπλαουγκράνα”.

Η πρόσφατη κόντρα που είχαν όμως οι δύο άνδρες, με αφορμή ένα σχόλιο του Αμπιντάλ, φούντωσε τις φήμες για αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μάντσεστερ Σίτι… παρακολουθεί τις εξελίξεις.

“Η ερώτηση αυτή πρέπει να γίνει σ’ εκείνον, εκεί είναι το μπαλάκι. Ο Λίο έχει πει ότι η Μπαρτσελόνα είναι τα πάντα γι’ αυτόν και ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Μιλάμε όμως για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο και σε τέτοιες περιπτώσεις σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη μια συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου”, ανέφερε ο Αμπιντάλ για τον Μέσι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις