Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ποια κανάλια θα μεταδώσουν τον αγώνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ποια κανάλια θα μεταδώσουν τον αγώνα

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (21:45) εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Δύο κανάλια θα μεταδώσουν την ιστορική αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα κι ο Ολυμπιακός θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στην ιστορία τους σ’ επίσημο παιχνίδι. Οι φίλοι των Πειραιωτών κι όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την ΕΡΤ1 αλλά και από το COSMOTE Sport 2 HD.

Ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα δεν είχαν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να καλούνται να κάνουν την υπέρβαση και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι και με τον πρώην προπονητή τους, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έκανε εξαιρετικό έργο στον πάγκο των Πειραιωτών.

Οι σκέψεις του Λεμονή

Ο Έλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει ναν κλείσει όσους περισσότερους διαδρόμους για τους «μπλαουγκράνα». Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και θα δώσουν «σκληρή μάχη» για να προστατέψουν την εστία τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Προτό, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου και Κούτρη. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ρομαό, με τους Ζιλέ και Ζντιέλαρ στο πλευρό του. Λίγο πιο μπροστά θα είναι οι Ανδρούτσος και Καρσελά, με τον Οφόε να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φορτούνης, Μάριν, Πάρντο, Ταχτσίδης και Βούκοβιτς. Εκτός έμειναν οι Εμενίκε, Σεμπά και Μπεν.

Όσον αφορά την ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα, αυτή θα αποτελείται από τους: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι, Πικέ, Ματσεράνο, Ντιν, Σουάρεθ, Παουλίνιο, Μπουσκέτς, Μέσι, Ντεουλοφέου και Σουάρες.

Έτσι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις