Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Όνομα έκπληξη ο αντικαταστάτης του Ντεμπελέ!

Μπαρτσελόνα: Όνομα έκπληξη ο αντικαταστάτης του Ντεμπελέ!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Στο πρόσωπο του… άσημου Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ της Λεγανές φαίνεται να καταλήγει η Μπαρτσελόνα, ώστε να αντικαταστήσει τον τραυματία Ουσμάν Ντεμπελέ, σύμφωνα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά Μέσα.

Ονόματα ακούστηκαν πολλά για τον πιθανό αντικαταστάτη του Ουσμάν Ντεμπελέ, αλλά τελικά η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως καταλήγει στο λιγότερο… πιθανό, αφού ο 28χρονος Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ της Λεγανές, δεν πληρεί, σε πρώτη ανάγνωση, κανέναν από τα κριτήρια που υποθετικά θα ζητούσε μία ομάδα του επιπέδου των Καταλανών.

Κι όμως η Μπαρτσελόνα, φαίνεται έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 18 εκατ. ευρώ στη Λεγανές και να κάνει δικό της τον Δανό επιθετικό, μετά το “οκ” που πήρε από τη ιατρική επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ώστε να αντικαταστήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ, που θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράση για τουλάχιστον 6 μήνες.

Ο 28χρονος Δανός έχει πραγματοποιήσει είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία μετράει 39 συμμετοχές, ενώ με την Λεγανές μετράει φέτος 24 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις