Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Εύκολος βαθμός για τη “Βασίλισσα” στο “Καμπ Νου”

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Εύκολος βαθμός για τη “Βασίλισσα” στο “Καμπ Νου”
ΦΩΤΟ Reuters

Από τις πιο εύκολες ισοπαλίες της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Τι κι αν έπαιξε με σημαντικές απουσίες στο “Καμπ Νου”, η “Βασίλισσα” κινδύνεψε μόνο σε δύο φάσεις από τους Καταλανούς κι έφυγε με το βαθμό από τη Βαρκελώνη (0-0). Ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μπέιλ.

Ντέρμπι χωρίς θέαμα! Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο… άσφαιρο 0-0 στο “Καμπ Νου”, αποτέλεσμα που είχαμε να το δούμε σε clasico από το Νοέμριο του 2002. Η “Βασίλισσα” έκλεψε τις εντυπώσεις στην έδρα των “μπλαουγκράνα”, παίζοντας χωρίς Αζάρ και Μαρσέλο και παρέμεινε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με την “αιώνια εχθρό” της.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η Ρεάλ στάθηκε ιδανικά στον αγωνιστικό χώρο του “Καμπ Νου” στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Οι “μερένγγες” πίεσαν… με τρομερό τρόπο στο χώρο του κέντρου, είχαν απίστευτο ποσοστό στην κατοχή της μπάλας και μάλιστα στο 17′ είδαν τον Πικέ να διώχνει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κασεμίρο, στην κορυφαία τους φάση στο 45λεπτο.

Η Μπαρτσελόνα έδειξε “σοκαρισμένη” από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του Ζιντάν. Η πρώτη της ευκαιρία ήρθε στο 30′ όταν ο Ράμος έδιωξε το σουτ του Μέσι, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του Κουρτουά. Η σημαντικότερη φάση των Καταλανών όμως χάθηκε στο 41′. Ο Αργεντινός “μάγος” έβγαλε τον Ζόρντι Άλμπα σε θέση τετ-α-τετ με μακρινή ψιλοκρεμαστή μπαλιά, αλλά ο Ισπανός έστειλε την μπάλα να περάσει για λίγο άουτ.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει να κλείσει την Ρεάλ στα καρέ της. Στο χρονικό σημείο που ήταν πολύ πιεστικό, οι γηπεδούχοι είδαν τον Μέσι (59′) να μην μπορεί να πλασάρει ολομόναχος!

Η Ρεάλ ανέβασε και πάλι… στροφές και στο 72′ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, τέρμα που όμως σωστά δεν μέτρησε. Ο Κασεμίρο βρήκε τον Μεντί, ο οποίος με παράλληλη μπαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπέιλ, που σκόραρε. Ο Μεντί όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις