Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Η φοβερή απάντηση του Βαλβέρδε για την ενδεχόμενη απόλυση Λοπετέγκι!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Η φοβερή απάντηση του Βαλβέρδε για την ενδεχόμενη απόλυση Λοπετέγκι!

Μετά το τέλος του Clasico μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον Τζουλέν Λοπετέγκι που μετράει ώρες στον πάγκο των Μαδριλένων.

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 5-1 στο πρώτο Clasico της σεζόν, “τελειώνοντας” ουσιαστικά τον Τζουλέν Λοπετέγκι από τον πάγκο των Μαδριλένων.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την ενδεχόμενη απόλυση του προπονητή της Ρεάλ, με τον τεχνικό των Καταλανών να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον συνάδελφό του, όπως επίσης και σε άλλους προπονητές.

“Ο Λοπετέγκι είναι σε μία περίπλοκη κατάσταση σήμερα. Δεν μου αρέσει να απολύεται ένας προπονητής, ούτε ο Λοπετέγκι, ούτε ο προπονητής της Ουέσκα, ούτε ο προπονητής της Γρανάδα”, δήλωσε ο Βαλβέρδε και συμπλήρωσε με χιούμορ: “Και φυσικά ούτε και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μου αρέσει να απολύεται”.

Για την άνετη νίκη επί της Ρεάλ, πρόσθεσε: “Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα νίκη, αλλά όχι με τέτοιο αποτέλεσμα. Η Ρεάλ προσπάθησε να κάνει ένα καλό ματς αλλά απέτυχε και ήρθε αυτό το τεράστιο αποτέλεσμα. Όταν νικάμε, είμαι ήρεμος και ευτυχισμένος και επιπλέον μπορώ να έχω καλο ύπνο”.

Ερωτηθείς για παίκτες, ο Βαλβέρδε έκανε ειδική αναφορά στον Σουάρες και τον Σέρτζι Ρομπέρτο: “Πέρυσι γινόταν λόγος για το σκοράρισμα του Σουάρες, όταν δεν έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Με σκληρή δουλειά επέστρεψε και σκόραρε. Απόψε ουδείς με ρώτησε για τον Σουάρες επειδή σκόραρε χατ-τρικ. Ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι ένα κόσμημα για μας, μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές θέσεις και έχει ένα απίστευτο ταλέντο”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις