Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση!
ΦΩΤΟ twitter

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey στο Καμπ Νόου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκινάει πιο δυνατά και να προηγείται στο ματς με τον Βάθκεθ, για να ισορροπήσει στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα και να ισοφαρίσει με τον Μάλκομ σε 1-1.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και έτσι η πρόκριση στον τελικό, θα κριθεί στη ρεβάνς του “Μπερναμπέου”.

Η “Βασίλισσα” ήταν καλύτερη στην αρχή του αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 7′ με τον Βαθκεθ, από ασίστ του Μπενζεμά, ενώ η Μπαρτσελόνα ανέβασε “στροφές” μετά το πρώτο μισάωρο και ισοφάρισε με τον Μάλκομ στο 57′.

Παρακολουθήστε LIVE το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης από το newsit.gr


Η Μπαρτσελόνα έχει προβάδισμα 8 βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και έτσι άπαντες έχουν επικεντρωθεί στις μεταξύ τους “μάχες” στο Κύπελλο Ισπανίας.

Η ομάδα του Βαλβέρδε περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τον Λέο Μέσι να επιστρέψει από τον τραυματισμό, αλλά παρότι βρίσκεται στην αποστολή, δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα. Από την πλευρά της, η ομάδα του Σολάρι θέλει να πάρει ρεβάνς για το πρωτάθλημα και έχει εστιάσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μπέτις – Βαλένθια

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις