Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Χαμός με Τσάβι! “Μένει εδώ” λένε οι Άραβες – “Έρχεται” λένε οι Καταλανοί

Μπαρτσελόνα: Χαμός με Τσάβι! “Μένει εδώ” λένε οι Άραβες – “Έρχεται” λένε οι Καταλανοί
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Τσάβι, έτσι ώστε να αφήσει την Αλ Σαντ, όπου είναι προπονητής, και να γίνει ο νέος της τεχνικός στη θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ίδιος φέρεται να το σκέφτεται σοβαρά σύμφωνα με καταλανικά δημοσιεύματα, αλλά οι Άραβες λένε πως συνεχίζει κανονικά στην ομάδα τους.

Μυστήριο καλύπτει το “φλερτ” Μπαρτελόνα – Τσάβι όσον αφορά τον πάγκο των “μπλαουγκράνα”. Η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως έχει πάρει την απόφαση να απομακρύνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ειπωθεί επισήμως κάτι τέτοιο, και έχει αρχίσει τις επαφές με τον πρώην αρχηγό της ομάδας, Τσάβι, για τη θέση του προπονητή.

Ο θρυλικός πρώην άσος της Μπαρτσελόνα εργάζεται ως προπονητής της Αλ Σαντ στο Κατάρ αυτή την περίοδο όμως και παρά το γεγονός ότι οι Καταλανοί τον παρουσιάζουν έτοιμο να απαντήσει θετικά στην πρόταση, οι Άραβες δηλώνουν σίγουροι για την παραμονή του. Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter μάλιστα υπήρξε ανάρτηση νωρίτερα μέσα την ημέρα (12/1) που έγραφε: “Ο κόουτς συνεχίζει τη δουλειά του, αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό…”.

https://twitter.com/AlsaddSC/status/1216314550317916160

Ισπανικά δημοσιεύματα και ραδιοφωνικές εκπομπές επίσης κάνουν λόγο ακόμα και για εμπλοκή των παικτών της Μπαρτσελόνα στις επαφές, αναφέροντας πως Μέσι, Μπούσκετς και Πικέ ήρθαν σε επαφή με τον Τσάβι για αν τον πείσουν να έρθει στην ομάδα και αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο Τσάβι μετά τις συνομιλίες με τους ιθύνοντες των “μπλαουγκράνα” που βρέθηκαν στη Ντόχα τις προηγούμενες ημέρες, αρνήθηκε την πρόταση για τώρα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει το προσεχές καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται να είναι ενοχλημένος που κανείς δεν τον έχει ενημερώσει επίσημα για τις εξελίξεις παρά το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει με αυτόν στο τιμόνι μέχρι νεοτέρας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις