Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ: Χωρίς περιθώρια για απώλειες στο Μινσκ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ: Χωρίς περιθώρια για απώλειες στο Μινσκ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Υποχρεωμένος να παίξει για τη νίκη στη Λευκορωσία, κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, είναι ο ΠΑΟΚ, αν θέλει να ελπίζει για πρόκριση στους «32» του Europa League (22:00, NewsIt.gr. Cosmote Sport 3) και να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο του.

Δύσκολη αποστολή στη Λευκορωσία έχει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League και θέλουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στη βασική τους αντίπαλο για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε κατά την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League από την Τσέλσι μέσα στην Τούμπα, την ώρα που η ΜΠΑΤΕ είχε φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Βίντι.

Οι Λευκορώσοι έχουν ζητήσει ειδική άδεια από την UEFA για να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του προέδρου τους, Ανατόλι Κάπσκι, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 52 ετών από τη ζωή (22/09)

Το ματς πάντως έχει μια ιδιαιτερότητα και για τον ΠΑΟΚ, αφού γίνεται 19 χρόνια μετά το θανατηφόρο αυτοκινητικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε έξι οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά».

https://twitter.com/FCBATE/status/1047184211269111809

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ιβάν Σαββίδης θα κάνει τη διαδρομή Ροστόφ – Μινσκ και θα μεταβεί το βράδυ στο Μπορίσοφ για να παρακολουθήσει από κοντά τη “μάχη” του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΜΠΑΤΕ.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να τοποθετήσει στο τέρμα τον Πασχαλάκη και μπροστά του –στην άμυνα- τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Τόσκα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο και Κάνιας, με τους Λημνιό και Ζαμπά στα πλάγια. Ρόλο επιτελικού χαφ θα αναλάβει ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν αλλαγές στο συγκεκριμένο σχήμα, με τον Χατσερίντι να είναι μια από αυτές.

Την αποστολή συμπληρώνουν Ρέι, Σιαμπάνης, Βιεϊρίνια, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ακπόμ και Καρέλης.

Η Λευκορωσική ομάδα, “τρέχει” ένα ασταμάτητο σερί με 5 διαδοχικές νίκες, και θα παραταχθεί πιθανότατα με τους: Σερμπίστσκι, Ρίος, Πολιακόφ, Φιλιπένκο, Βολόντκο, Μπάχα, Γιαμπλόνσκι, Ντράγουν, Ιβανιτς, Σίγκνεβιτς, Στάσεβιτς.

Διαιτητής του αγώνα που θα γίνει στην “Μπορίσοφ Αρένα” θα είναι ο Αυστριακός Σέργκεν Χόφερ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις