Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο “μπάχαλο” στη Superleague! “Απειλούν” ΕΠΟ και κυβέρνηση οι ομάδες

Νέο “μπάχαλο” στη Superleague! “Απειλούν” ΕΠΟ και κυβέρνηση οι ομάδες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Νέο “μπάχαλο” στη Superleague με τις ομάδες του συνεταιρισμού να επιμένουν στην απόφασή τους να μην δεχθούν μπαράζ υποβιβασμού στη Football League και να “απειλούν” ουσιαστικά την ΕΠΟ και την κυβέρνηση, ότι αν δεν αλλάξει η απόφαση θα αλλάξουν στάση και όσον αφορά την αναδιάρθρωση.

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην 5η αγωνιστική του, όμως ακόμη δεν γνωρίζουμε πόσες ομάδες θα υποβιβασθούν και από ό,τι φάνηκε από τη σημερινή (28/09) συνεδρίαση της Superleague, η λύση μόνο κοντά δεν βρίσκεται.

Οι ομάδες του συνεταιρισμού είναι αντίθετες με την απόφαση της ΕΠΟ για μπαράζ υποβιβασμού μεταξύ της 4η ομάδας από το τέλος της βαθμολογίας και της 2η ομάδας της Football League και πλέον αποφάσισαν να… τραβήξουν το θέμα μέχρι τέλους.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από μία επεισοδιακή συνεδρίαση, ανακοινώθηκε ότι εμμένουν στην αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος και “απείλησαν” ΕΠΟ και κυβέρνηση ότι αν δεν συμμορφωθούν, το δ.σ. της λίγκας “θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών”.

Η ανακοίνωση της Superleague

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Αποφάσισε να εμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο-χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

2/ Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’αυτών.

3/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4/ Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις