Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ, Πέλκας: “Να πεθάνουμε στην Τούμπα για την πρόκριση” – video

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ, Πέλκας: “Να πεθάνουμε στην Τούμπα για την πρόκριση” – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το σύνθημα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Champions League έδωσε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε όρθιος στο Ντα Λουζ, πήρε την ισοπαλία (1-1) από την Μπενφίκα και πλέον καλείται να υπερασπιστεί την “καυτή” Τούμπα, προκειμένου να γράψει ιστορία.

Ο Δημήτρης Πέλκας έδωσε το σύνθημα για μάχη μέχρι… θανάτου στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

«Περιμέναμε την πίεση της Μπενφίκα και έγινε σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, το όποιο δεν θέλω να σχολιάσω. Ευτυχώς η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει και να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από το Ντα Λουζ», τόνισε ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Όσον αφορά τον επαναληπτικό στο γήπεδο της Τούμπας είπε: «Τώρα το παιχνίδι θα μεταφερθεί στην Τούμπα. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για το μεγάλο τελικό. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ομάδας να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League . Να δώσουμε τα πάντα, να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι δύσκολο ματς γιατί η Μπενφίκα είναι μια πολύ καλή ομάδα θα δούμε τι λάθη έχουμε κάνει για τους διαβάσουμε καλύτερα στον επαναληπτικό της Τούμπας».

Δείτε τις δηλώσεις του στο PAOK TV

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις