Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπεργκ: “Δεν θα βάλω τα κλάματα”

Μπεργκ: “Δεν θα βάλω τα κλάματα”

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για τον αποκλεισμό της Κράσνονταρ από το Champions League και για την κριτική που δέχεται για την απόδοση του με τη ρωσική ομάδα.

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα βάλει τα κλάματα» για την κριτική που δέχεται, μετά τον αποκλεισμό της Κράσνονταρ από τον Ολυμπιακό.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πιέζοντας αρκετά, δίνοντας λίγα στον αντίπαλο και καταφέραμε να προηγηθούμε. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός μας ισοφάρισε και μας έβαλε μεγάλη πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ήταν δύσκολη η ανατροπή, ενώ μετά το δεύτερο γκολ ήταν σχεδόν αδύνατη», ήταν τα λόγια του Σουηδού επιθετικού στην ιστοσελίδα «tass.ru».

«Φυσικά και είναι ένα ισχυρό πλήγμα για εμάς ο αποκλεισμός, αλλά δεν θα πρέπει να χάνουμε την πίστη μας και να μείνουμε στην ήττα, γιατί η σεζόν μόλις ξεκίνησε και θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε στις άλλες διοργανώσεις. Εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ να δημιουργήσω φάσεις για την ομάδα και να δίνω το μάξιμουμ προς όφελός της. Εάν με κριτικάρουν, δεν πρόκειται να πάω σε μία γωνία και να βάλω τα κλάματα. Θα συνεχίσω να δουλεύω», πρόσθεσε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις