Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπεργκ: “Μου έγιναν προτάσεις από την Ελλάδα! Έχω συμβόλαιο ένα ακόμη χρόνο”

Μπεργκ: “Μου έγιναν προτάσεις από την Ελλάδα! Έχω συμβόλαιο ένα ακόμη χρόνο”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάρκους Μπεργκ αποκάλυψε ότι δέχθηκε το φετινό καλοκαίρι προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας, αλλά το υψηλό συμβόλαιό του με την Αλ Αΐν, θα τον κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνδέθηκαν φέτος το καλοκαίρι με σενάρια για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός, τονίζοντας ότι είχε προτάσεις τόσο από το εξωτερικό, όσο και από την Ελλάδα.

Ο διεθνής Σουηδός στράικερ, στα 32 του χρόνια έχει ηγεμονικό συμβόλαιο στην Αλ Αΐν, το οποίο και σκοπεύει να ολοκληρώσει, όπως δήλωσε στην «Aftonbladet» της πατρίδας του, αλλά το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να γίνει “χαμός” και στην Ελλάδα για τη μετεγγραφή του, αφού δεν φάνηκε ιδιαίτερα “ζεστός” για την επιστροφή του στη Σουηδία και τη Γκέτεμποργκ, που επίσης επιθυμεί την απόκτησή του.

Οι δηλώσεις του Μπεργκ

«Υπήρξαν διάφορες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες και κάποιες από την Ελλάδα που έδειξαν ενδιαφέρον. Όμως, είμαι σε ένα καλό κλαμπ και έχω ένα επίσης ένα καλό συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Επομένως, δεν πέρασε καθόλου από η σκέψη από το μυαλό μου να αλλάξω ομάδα αυτό το καλοκαίρι».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Γκέτεμποργκ: “Είναι δύσκολο να προγραμματίζεις και να κοιτάζεις τόσο μακριά. Είμαστε καλά στο εξωτερικό τόσο καιρό, θα δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας τότε και ποια θα είναι η καλύτερη κατάσταση για την οικογένεια μου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις