Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπέτις – Ολυμπιακός: Πώς προκρίνεται μετά την ήττα στην Ισπανία

Μπέτις – Ολυμπιακός: Πώς προκρίνεται μετά την ήττα στην Ισπανία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά στη Σεβίλλη, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μπέτις. Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν με 1-0 και θα τα δώσουν όλα για πρόκριση στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν. Με ποια σκορ προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο στην Ισπανία, ωστόσο έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τη Σεβίλλη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Μπέτις για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν ευκαιρίες να βάλουν γκολ, αλλά σ’ ακόμα ένα παιχνίδι δεν ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι με τον Σέρχιο Λεόν, ενώ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Κανάλες στο 39′.

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Η Μπέτις προκρίθηκε στην επόμενη φάση και θα “κλειδώσει” την πρώτη θέση εφόσον νικήσει εκτός έδρας την αδύναμη Ντουντελάνζ. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, θέλει νίκη απέναντι στη Μίλαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” με σκορ 2-0, 3-1 ή οποιοδήποτε μεγαλύτερο σκορ με τρία γκολ διαφορά. Σίγουρα το έργο των Πειραιωτών δεν είναι εύκολο, ωστόσο με τον κόσμο στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο παιχνίδι, ωστόσο η Μπέτις ήταν αυτή που έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Σισέ ανέτρεψε τον Μαντί στην περιοχή στο 17′, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σέρχιο Λεόν, ο οποίος νικήθηκε από τον Σα και στη συνέχεια αφού πήρε το «ριμπάουντ» δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μιας κι ο πορτιέρο του Ολυμπιακού του είπε και πάλι “όχι”.

Στο 29′ ο Ολυμπιακός έχασε τη δική του τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, αλλά η κεφαλιά του Μπουχαλάκη, μετά από σέντρα του Τσιμίκα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 39′ η Μπέτις βρήκε δίχτυα. Ο Κανάλες με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, νικώντας τον Πασχαλάκη και γράφοντας το 1-0.

Οι Πειραιώτες έχασαν ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά για την ισοφάριση, αλλά ο Μαντί έδιωξε πάνω στη γραμμή την προβολή του Φορτούνη.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική, με τον ρυθμό να πέφτει και τους γηπεδούχους να κυριαρχούν, την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ακίνδυνοι. Το σουτ του Σανάμπρια στο 59′ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 90′ ο Σα έκανε διπλή απόκρουση και κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό.

Στο 93′ οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά η κεφαλιά του Σισέ πέρασε άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μπέτις (Σετιέν): Ρόμπλες, Μπάρτρα (74′ Γκαρθία), Κανάλες, Σέρχιο Λεόν (64′ Ινούι), Σανάμπρια, Τέγιο (83′ Μπαραγιάν), Σίντνεϊ, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζούνιορ Φίρπο, Λο Τσέλσο, Μαντί.
Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Ζοζέ Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (82′ Νάτχο), Μπουχαλάκης (58′ Γκερέρο), Καμαρά, Ποντένσε, Ναουέλ (72′ Βρουσάι), Φορτούνης.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Μπέτις 11 (7-2)

2. Μίλαν 10 (11-6)

3. Ολυμπιακός 7 (8-5)

4. Ντουντελάνζ 0 (3-16)

Η τελευταία αγωνιστική

Ολυμπιακός – Μίλαν, Ντουντελάνζ – Μπέτις

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις