Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπόκα – Ρίβερ: Σούπερ κλάσικο… όνομα και πράγμα! Απίστευτη ματσάρα στον πρώτο τελικό – video

Μπόκα – Ρίβερ: Σούπερ κλάσικο… όνομα και πράγμα! Απίστευτη ματσάρα στον πρώτο τελικό – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρώτο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες δικαίωσε τις προσδοκίες των ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον κόσμο, καθώς σε μία απίστευτη ματσάρα, η Μπόκα Τζούνιορς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Ρίβερ Πλέιτ και ο Λατινοαμερικανικός τίτλος θα κριθεί στη ρεβάνς.

Για πρώτη φορά στην ιστορία το Superclasico της Αργεντινής διεξήχθη ως τελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες και στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες προσέφεραν απίθανο θέαμα για το τελικό 2-2, που αφήνει “ανοιχτούς” λογαριασμούς για τη ρεβάνς στην έδρα της Ρίβερ.

Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν αυτή που βρέθηκε πιο κοντά στη νίκη, καθώς προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τον Άμπιλα στο 34′ και τον Μπενεντέτο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Οι “εκατομμυριούχοι” απάντησαν δις όμως, με τον Πράτο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 35′ και τον Ισκιερδός με αυτογκόλ στο 61′ να στερεί από την ομάδα του τη νίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=yEC1w8DVjmI

Μετά το τελικό 2-2 λοιπόν, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ, με τον νικητή να κατακτά τη μεγάλη κούπα της Λατινικής Αμερικής κόντρα στον μισητό αντίπαλο.

Οι συνθέσεις στο Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ πλέιτ

Μπόκα Τζούνιορς: Ρόσι, Χάρα (83′ λ. τρ. Μπουφαρίνι), Ισκιερδός, Μαγκαλάν, Ολάσα, Νάντες, Μπάριος, Πέρες, Βίγια (72′ Τέβες), Άμπιλα, Παβόν (27′ Μπενεντέτο).

Ρίβερ Πλέιτ: Αρμάνι, Μοντιέλ, Μαϊδάνα, Λ. Μαρτίνες (58′ Νάτσο Φερνάνες), Πινόλα, Κάσκο, Παλάσιος, Ε. Πέρες (75′ Σουκουλίνι), Π. Μαρτίνες (77′ Κιντέρο), Μπορέ, Πράτο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις