Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπουφόν: “Έχω να δώσω κι άλλα στο ποδόσφαιρο” – video

Μπουφόν: “Έχω να δώσω κι άλλα στο ποδόσφαιρο” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Αφού γνώρισε την… αποθέωση από τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κάθισε δίπλα από τον ισχυρό άνδρα των Παριζιάνων, Νάσερ Αλ Κελαϊφί για την επίσημη παρουσίαση του και δήλωσε πανέτοιμος για τη νέα “σελίδα” στην καριέρα του.

«Ήρθα στο Παρίσι με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού. Έχω τρομερή ενέργεια για αυτό το νέο ξεκίνημα. Πάντα έψαχνα για νέες προκλήσεις. Σήμερα είχα την πρώτη μου προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες. Είναι περίεργο, αλλά και ευχάριστο να προπονούμαι για πρώτη φορά, ακούγοντας μία νέα γλώσσα.

Χαμός για Μπουφόν στο Παρίσι! “Αποθέωση” και πρώτη προπόνηση – videos

Νιώθω ότι έχω να δώσω κάτι ακόμα στο ποδόσφαιρο. Αυτή η νέα πρόσκληση μπορεί να με κάνει να προοδεύσω τόσο σαν παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Υπάρχει η πίεση για αποτελέσματα, αλλά η κατάκτηση του Champions League δεν είναι εμμονή για μένα» δήλωσε αρχικά ο Τζιανλουίτζι Μπουτφόν και πρόσθεσε:

https://twitter.com/PSG_English/status/1016305471609819136

«Όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα. Θα κάνω ότι καλύτερο. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι ακόμα ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα, πουθενά δεν πήρα εγγύηση ότι θα είμαι το νούμερο 1. Το κέρδισα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η ομάδα που παρακολούθησα πιθανώς περισσότερο από κάθε άλλη τα τελευταία χρόνια, γιατί ήθελα να δω που μπορεί να φτάσει το πρότζεκτ της. Υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία, αλλά χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να κάνει πράξη όλα αυτά τα σχέδια».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις