Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

MVP του ΠΑΟΚ ο Κρέσπο! “Σάρωσε” στην ψηφοφορία των οπαδών

MVP του ΠΑΟΚ ο Κρέσπο! “Σάρωσε” στην ψηφοφορία των οπαδών
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Χοσέ Κρέσπο για την παρουσία του στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19, αναδεικνύοντάς τον με τεράστια διαφορά, ως τον πιο πολύτιμο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Ο Χοσέ Κρέσπο είναι ο MVP του ΠΑΟΚ στους δύο πρώτους μήνες της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με τους ίδιους του οπαδούς της ομάδας, που τον ξεχώρισαν στη σχετική ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Ισπανός αμυντικός ήταν μάλιστα “σαρωτικός” στις προτιμήσεις των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά, αφού με 69,65% άφησε πολύ πίσω του, τόσο τον δεύτερο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όσο και τον τρίτο, Δημήτρη Λημνιό.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο Χοσέ Κρέσπο ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού στον διαγωνισμό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για την ανάδειξη του 11888 MVP Ιουλίου/Αυγούστου.

Δεν είναι ο τύπος ποδοσφαιριστής που τραβάει ή επιδιώκει την προσοχή μέσα στο γήπεδο. Απλός, χωρίς περιττές ενέργειες για το χειροκρότημα της εξέδρας, ένας κλασικός αντιστάρ. Η… μοίρα αυτών των παικτών είναι η καθυστερημένη αναγνώριση της σπουδαιότητάς τους. Από τους έξω. Διότι, οι προπονητές πάντα πίνουν νερό στ’ όνομά τους.

Ο Κρέσπο αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα ισχυρά όπλα που διαθέτει ο Ράζβαν Λουτσέσκου . Στην τρίτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ και με 90 συμμετοχές στην… πλάτη, ο Ισπανός και μοιάζει πιο δυνατός από ποτέ.

Ο Χοσέ Κρέσπο ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική περίοδο με το πόδι στο γκάζι. Έπαιξε και στα επτά παιχνίδια που έδωσε ο Δικέφαλος σε Ελλάδα και Ευρώπη και στάθηκε εξαιρετικά κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους, αγωνιζόμενος είτε ως στόπερ είτε ως αριστερό μπακ, παίρνοντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Συνέπεια, πολλά τρεξίματα, ταχύτητα σκέψης και σώματος, αστείρευτο πάθος και αυταπάρνηση ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το παιχνίδι του.

Η προσφορά του βρήκε αναγνώριση και στον δυσκολότερο κριτή, το κοινό. Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ο Κρέσπο συγκέντρωσε το… ηγεμονικό 69,65% των ψήφων του κοινού και ήταν ο μεγάλος νικητής της πρώτης ψηφοφορίας της χρονιάς για τον 11888 MVP.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , που βρήκε πέντε φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρη Λημνιός, που ήταν κι αυτός εξαιρετικός στις μάχες της ομάδας του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις