Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Nations League: Αυτοί είναι οι δυο μεγάλοι ημιτελικοί του Final 4

Nations League: Αυτοί είναι οι δυο μεγάλοι ημιτελικοί του Final 4
@LigaNacionesEur

Η κλήρωση των ημιτελικών του Nations League που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία έβγαλε δυο “μεγάλες” αναμετρήσεις!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (03.12.2018) στο Δουβλίνο η κλήρωση των ημιτελικών του Final 4 του Nations League. Σε αυτήν μετείχαν οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση σε κάθε έναν από τους τέσσερις ομίλους της Α΄ κατηγορίας (League A) στη διοργάνωση. Το ματς που κλέβει την παράσταση είναι το Ολλανδία-Αγγλία, ενώ οι διοργανωτές, Πορτογάλοι, θα αντιμετωπίσουν την Ελβετία.

Οι ημιτελικοί του Final 4 του Nations League θα διεξαχθούν 5 και 6 Ιουνίου, με τον νικητή να παίρνει απευθείας την πρόκριση για το Euro 2020. Επίσης, η νικήτρια ομάδα θα βάλει στα ταμεία της Ομοσπονδίας της 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ένα εκατομμύριο λιγότερα θα είναι το έπαθλο του φιναλίστ. 5,5 εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα τερματίσει τρίτη και 4,5 η τέταρτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της UEFA, ο ημιτελικός της διοργανώτριας Πορτογαλίας θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου, ενώ ο άλλος ημιτελικός στις 6/6. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Πόρτο και σε αυτό της Γκιμαράες. Ο τελικός και ο “μικρός τελικός” θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουνίου. Γηπεδούχος στον “μικρό τελικό” και στον τελικό θα είναι η ομάδα του πρώτου ημιτελικού.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν έχουν ως εξής

Πορτογαλία-Ελβετία

Ολλανδία-Αγγλία

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις