Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Nations League: Πρώτη νίκη για την Ιταλία του Μαντσίνι! Τα αποτελέσματα της βραδιάς – videos

Nations League: Πρώτη νίκη για την Ιταλία του Μαντσίνι! Τα αποτελέσματα της βραδιάς – videos
ΦΩΤΟ twitter

Η Ιταλία ήταν εξαιρετική κόντρα στην Πολωνία, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ του Κριστιάνο Μπιράγκι στις καθυστερήσεις του αγώνα, για να πετύχει την πρώτη της νίκη με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της. Νίκες και για Ισραήλ και Μαυροβούνιο.

Ο Κριστιάνο Μπιράγκι ήταν ο “ήρωας” της τελευταίας στιγμής για την Ιταλία στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία, καθώς μια προβολή του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 και το πρώτο τρίποντο της “σκουάντρα τζούρα” στο Nations League.

Η Ιταλική ομάδα ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως χρειάστηκε να φθάσει το ματς στις καθυστερήσεις, για να ανοίξει το σκορ, με τον πλάγιο οπισθοφύλακά της.

Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη στον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας, όπου προηγείται η Πορτογαλία με 6 βαθμούς, αλλά και η πρώτη με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της. Έφθασε έτσι τους 4 βαθμούς, έχοντας όμως και ένα ματς περισσότερο από την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

https://twitter.com/IFTVofficial/status/1051573727874375680

Νίκες για Ισραήλ και Μαυροβούνιο

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς στο Nations League, το Ισραήλ επικράτησε της Αλβανίας με 2-0, σκοράροντας στην αρχή και στο τέλος του αγώνα, με τους Τομέρ Χεμέντ (στο 8′) και Ντία Σαμπά (στο 83΄), για να βρεθεί επικεφαλής στον 1ο όμιλο της League C. Βασικοί για τους Αλβανούς, οι Μίγκιεν Μπάσα και Μερτζίμ Μαβράι του Άρη, στον πάγκο έμεινε ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

https://www.youtube.com/watch?v=euIF0wiljlw

Στον 4ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, το Μαυροβούνιο “συνέτριψε” με 4-1 τη Λιθουανία μέσα στην έδρα της και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Σερβία, που έμεινε νωρίτερα στο 0-0 μέσα στη Ρουμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=YhL2_-NI-E0

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο Nations League

https://twitter.com/UEFAEURO/status/1051573836347559937

LEAGUE A

Γ΄ Όμιλος

Πολωνία-Ιταλία 0-1

(90΄+2 Μπιράγκι)

LEAGUE B

Β΄ Όμιλος

Ρωσία-Τουρκία 2-0

(20΄ Νοϊστάντερ, 78΄ Τσερίσεφ)

LEAGUE C

Α΄ Όμιλος

Ισραήλ-Αλβανία 2-0

(8΄ Χεμέντ, 83΄ Σαμπά)

Δ΄ Όμιλος

Ρουμανία-Σερβία 0-0

Λιθουανία-Μαυροβούνιο 1-4

(88΄ Μπαραβίκας – 10΄, 45΄ πεν. Μούγκοσα, 35΄ Κοπίτοβιτς, 86΄ Ζόριτς)

LEAGUE D

Γ΄ Όμιλος

Αζερμπαϊτζάν-Μάλτα 1-1

(53΄ Αμπντουλάγιεφ – 37΄ Μουσκάτ)

Νησιά Φαρόε-Κόσοβο 1-1

(50΄ Γένσεν – 9΄ Ράσιτσα)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις