Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Nations League: “Super” Λουκάκου για Βέλγιο! Ο Πούκι “λύτρωσε” τη Φινλανδία – video

Nations League: “Super” Λουκάκου για Βέλγιο! Ο Πούκι “λύτρωσε” τη Φινλανδία – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Βελγίου επί της Ελβετίας, για τους ομίλους του Nations League (2-1). “Μίλησε” στο… φινάλε ο Τεέμου Πούκι και έδωσε το “διπλό” στη Φινλανδία επί της Εσθονίας (1-0). Αλλαγή μπήκε ο Μάρκο Λιβάγια στο 0-0 της Κροατίας με την Αγγλία.

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν… καυτός για το Βέλγιο και με δυο πολύ όμορφα γκολ του χάρισε τη νίκη με 2-1 επί της Ελβετίας, στο ντέρμπι του Β΄ ομίλου του Nations League. Έτσι, οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν το 2×2 στη διοργάνωση, ενώ οι Ελβετοί γνώρισαν την πρώτη τους ήττα.

Χωρίς νικητή και γκολ (0-0) τελείωσε το ντέρμπι του Δ΄ ομίλου, μεταξύ της Κροατίας και της Αγγλίας, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές. Στην αναμέτρηση συμμετείχε και ο Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ, ο οποίος μπήκε στην ενδεκάδα της “χρβάτσκα” στο 80′, μπαίνοντας στη θέση του Ρέμπιτς. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ “άγγιξε” δύο φορές το γκολ δεύτερο ημίχρονο, με τις κεφαλιές των Κέιν και Ντάιερ να στέλνουν τη μπάλα στο δοκάρι.

Σε ματς για τον όμιλο της Ελλάδας, η Φινλανδία… λυτρώθηκε στο 91′ μέσα στην Εσθονία με γκολ του Τεέμου Πούκι (0-1) και έκανε το 3x3 στο 2ο γκρουπ της League C του Nations League.

Τα αποτελέσματα της Παρασκευής

Βελγίο – Ελβετία 2-1 (58′ 84′ Λουκακού / 76′ ‘ Γκαβράνοβιτς)

Κροατία – Αγγλία 0-0

Ελλάδα – Ουγγαρία 1-0 (65′ Μήτρογλου)

Αυστρία – Βόρεια Ιρλανδία 1-0 (71′ Αρναούτοβιτς)

Εσθονία – Φινλανδία 0-1 (91′ Πούκι)

Λευκορωσία – Λουξεμβούργο 1-0 (43′ Σαρόκα)

Μολδαβία – Σαν Μαρίνο 2-0 (31′ 67′ Γκινσάρι)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις