Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νάτχο: “Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην καριέρα μου”

Νάτχο: “Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην καριέρα μου”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νάτχο παραχώρησε συνέντευξη σε ισραηλινό μέσο, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από όσα έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό.

Ο Νάτχο μίλησε στην ιστοσελίδα «sport1.maariv» κι αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Πειραιά ως το μεγαλύτερο κλαμπ που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, σε ό,τι αφορά την ποιότητα και την πειθαρχία.

Για την πορεία του στον Ολυμπιακό, δήλωσε: “Όπως έχω πει, χρειάστηκα περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ. Είμαι καλά. Έπαιξα στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια, αν και πίστευα πως θα μπορούσα να αγωνιστώ και περισσότερα λεπτά. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει όταν πηγαίνεις σε μια άλλη ομάδα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και αυτό μου συνέβη στον Ολυμπιακό”/

Για το αν ήταν βήμα μπροστά για την καριέρα του η μετακίνηση στον Ολυμπιακό: “Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε χαμηλό επίπεδο και η επιστροφή μου στην Ελλάδα είναι πισωγύρισμα. Όταν έφτασα στην Ελλάδα, εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα και οτιδήποτε συνέβη εδώ γύρω στην ομάδα! Γνώριζα πως ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν το φανταζόμουν σε τόσο μεγάλο βαθμό”!

Τέλος, πρόσθεσε πως: “Θεωρώ πως το ρώσικο πρωτάθλημα είναι σε υψηλότερο επίπεδο, αλλά σχετικά με την ποιότητα και την πειθαρχία, ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στο οποίο έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου”!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις