Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα επίθεση Ολυμπιακού σε ΑΕΚ για Χριστοδουλόπουλο! “Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο που είναι;”

Νέα επίθεση Ολυμπιακού σε ΑΕΚ για Χριστοδουλόπουλο! “Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο που είναι;”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η κόντρα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο συνεχίζεται. Νέα επίθεση από τους “ερυθρόλευκους” στην Ένωση.

Με νέα θέση του, ο Ολυμπιακός εξαπέλυσε επίθεση στην ΑΕΚ σχετικά με το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις ενέργειες των ανθρώπων της Ένωσης, οι οποίοι επιδιώκουν να παραβιαστεί “το μόνο νόμιμο συμβόλαιο”.

“Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο, όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ. Όπως όμως είναι φυσικό, είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει. Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο που είναι;

Για να τελειώνουμε με το θέμα, το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αυτό του Ολυμπιακού. Επίσης, καταθέσαμε προσφυγή για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει και είναι αυτό μεταξύ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού”, αναφέρει η θέση των Πειραιωτών, οι οποίοι απάντησαν μ’ αυτόν τον τρόπο στη διαρροή της Ένωσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις