Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό! Έχασε από την Ομόνοια εν μέσω ύβρεων για Αλαφούζο – video

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό! Έχασε από την Ομόνοια εν μέσω ύβρεων για Αλαφούζο – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ και γνώρισε μία ακόμη ήττα στα φιλικά του παιχνίδια, εν μέσω διαμαρτυριών και ύβρεων από τους φίλους του Τριφυλλιού, προς τον Γιάννη Αλαφούζο, για την κατάσταση που βιώνει η ομάδα.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Ομόνοια στην Κύπρο, σε ένα παιχνίδι που “στιγματίστηκε” από τα συνθήματα και τα πανό των φίλων του Τριφυλλιού κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Η κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχει ξεσπάσει νέο “πόλεμο” στα εσωτερικά των “πρασίνων” και ο κόσμος στις κερκίδες ασχολήθηκε περισσότερο με τη νέα αυτή διαμάχη, παρά με το αγωνιστικό κομμάτι, όπου ένα γκολ του Νταρμπισάιρ ήταν αυτό που έκρινε ένα κακό ποιοτικά ματς.

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε για μία ακόμη φορά, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του και δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει ρυθμό, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Ομόνοια για να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ, με τον Νταρμπισάιρ να σκοράρει με κεφαλιά στο 18ο λεπτό του ματς.

Στο 34′ μάλιστα, η κυπριακή ομάδα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ούτε το Λόπες σε τετ-α-τετ, ούτε ο Ζίβες με σέντρα σουτ, κατάφεραν να νικήσουν τον Κότσαρη, με αποτέλεσμα στο 1-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ημίχρονο | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-019’ Νταρμπισάιαρ ☘️⚽️#OMONOIA

Gepostet von OMONOIA FC am Sonntag, 5. August 2018

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι “πράσινοι” προσπάθησαν να κρατήσουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους και τα κατάφεραν, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Οι πρώτες ουσιαστικά φάσεις για τον Παναθηναϊκό, ήρθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο 83ο λεπτό, ο Κουρμπέλη έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 84′ ο Εμμανουηλίδης με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή, έχασε σημαντική ευκαιρία για γκολ.

 

Οι “πράσινοι” συνέχισαν να “πιέζουν” για την ισοφάριση και στο 87′ ήταν η σειρά του Πίσπα να χάσει μία ανεπανάληπτη ευκαιρία, αφού δεν κατάφερε σε κενή εστία να “σπρώξει” τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Κάπως έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να δείχνει και πάλι ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να εμφανίσει ένα δυνατό σύνολο την ερχόμενη χρονιά, ενώ σίγουρα η απόκτηση επιθετικού μοιάζει αναγκαία.

Τελικό αποτέλεσμα | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-019’ Νταρμπισάιαρ ☘️⚽️#OMONOIA

Gepostet von OMONOIA FC am Sonntag, 5. August 2018

Οι συνθέσεις στο Ομόνοια – Παναθηναϊκός

Ομόνοια (Ολίβα): Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόπες, Ενρίκε, Σοάρες (68′ Αντόνια), Μόντες, Χιστοφή, Ζίβετς (58′ Λόε), Ντάρμπισιρ (43′ Ραμίρες).

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Γιόχανσον (65′ Μαυρομμάτης), Θεοχάρης (78′ Κουντουριώτης), Οικονόμου (80′ Πίσπας), Κουλιμπαλί (75′ Οικονομόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (75′ Αποστολάκης), Κάτσε (65′ Τζανδάρης), Στάικος (46′ Κουρμπέλης), Δώνης (71′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάννης (46′ Μπουζούκης), Ρεγκάκος (46′ Σέχου).

https://www.facebook.com/OMONOIAfootball/photos/a.692129997807908.1073741831.638126519874923/695545824132992/?type=3&theater

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις