Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Νέα “σφαλιάρα” για τον Παναθηναϊκό! Ηττήθηκε και από την ΑΕΛ – video

Νέα “σφαλιάρα” για τον Παναθηναϊκό! Ηττήθηκε και από την ΑΕΛ – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να χάνει όλα τα παιχνίδια του στα φιλικά και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Λάρισας να πανηγυρίσει τη νίκη εναντίον του, με 1-0. Με πολλούς νέους παίκτες ξανά οι “πράσινοι” που προβληματίζουν ενόψει της νέας χρονιάς.

Με τη Superleague να ξεκινάει στις 25 Αυγούστου, ο Γιώργος Δώνης έχει πλέον λίγες ημέρες περιθώριο, για να εμφανίσει έναν καλύτερο Παναθηναϊκό στη δύσκολη χρονιά που αναμένεται για το Τριφύλλι.

Οι “πράσινοι” χρησιμοποίησαν σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, στους οποίους αναμένεται να στηριχθούν τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας όμως μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από τη Λάρισα, χάρη σε ένα γκολ του Πίτι.

Το παιχνίδι

Με ωραίο ρυθμό ξεκίνησε το ματς στη Λάρισα, με τον Παναθηναϊκό να χάνει μία ευκαιρία μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Μπουζούκη και την ΑΕΛ να πετυχαίνει γκολ στην πρώτη της φάση. Σε μία εξαιρετική συνεργασία των Ντέλετιτς, Κούνιτς και Πίτι, ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά στην κλειστή γωνία του Διούδη για το 1-0.

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να “πιέσουν” στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά η ΑΕΛ κρατούσε την κατοχή της μπάλας και έτσι η μοναδική αξιόλογη φάση, ήρθε από ένα στημένο του Μπουζούκη που πέρασε κόρνερ στο 26ο λεπτό. Κάπου εκεί ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνέχισε να είναι ακίνδυνη επιθετικά και μάλιστα θα μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 54′, όταν ο Νούνιτς δεν κατάφερε να στείλει με διπλή προσπάθεια τη μπάλα στα δίχτυα, με το δοκάρι να σώζει τη δεύτερη φορά, τον Παναθηναϊκό.

Αυτή ήταν και η καλύτερη ευκαιρία του δευτέρου 45λεπτου, αφού πλην ενός σουτ του Χατζηγιοβάννη που απέκρουσε εύκολα ο Γκέκας, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη ευκαιρία, εξαιτίας και των αρκετών αλλαγών που έκαναν οι δύο ομάδες στο υπόλοιπο του ματς.

Το τελικό 1-0 κρίνεται δίκαιο, με τον Παναθηναϊκό να προβληματίζει με την απόδοσή του, αφού ηττήθηκε σε μία ακόμη φετινή φιλική αναμέτρηση και ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει πλέον σε δύο εβδομάδες.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΛ – Παναθηναϊκός

ΑΕΛ: Κρίστινσον (57′ Γκέκας), Σαΐτι, Γρομιτσάρης, Μόρας (38′ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρσι (57′ Φριουί), Κούνιτς (46 Νούνιτς), Πίτι (57′ Καρανίκας), Ντέλετιτς, Σαχίτι

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον (63′ Κουλιμπαλί), Μαυρομμάτης (63′ Οικονόμου), Κουρμπέλης, Πούγγουρας (63′ Θεοχάρης), Χατζηθεοδωρίδης (63′ Ινσούα), Κάτσε (63′ Τζανδάρης), Δώνης, Μουνιέ (63′ Χατζηγιοβάννης), Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης (63′ Χατζηγιοβάννης)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις