Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νεϊμάρ: Απρόοπτο με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό! Λιποθύμησε στο δικαστήριο – video

Νεϊμάρ: Απρόοπτο με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό! Λιποθύμησε στο δικαστήριο – video

Η γυναίκα που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό λυποθύμησε, ύστερα από πέντε ώρες ανάκρισης στο δικαστήριο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Σε λιπόθυμη κατάσταση αποχώρησε από το δικαστήριο η γυναίκα που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό. Η 26χρονη έχασε τις αισθήσεις της μετά την πεντάωρη κατάθεση της για τα όσα έγιναν με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα δεν προσκόμισε το βίντεο με το οποίο υποστηρίζει ότι ενοχοποιεί για βιασμό τον Νεϊμάρ, μιας κι ισχυρίστηκε ότι το τάμπλετ, στο οποίο είχε αποθηκευμένο το υλικό, κλάπηκε από το σπίτι της το βράδυ της Πέμπτης, γεγονός, όμως, που δεν επιβεβαιώνεται, ύστερα από έρευνα των Αρχών.

Η ανάκριση της 26χρονος δεν μας έκανε, ουσιαστικά, σοφότερους, καθώς το μόνο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ήταν το μικρής διάρκειας βίντεο που διέρρευσε στα social media και την δείχνει να τσακώνεται με τον Νεϊμάρ.

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν ισχυρίζεται ότι η 26χρονη προσπαθεί να αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το ίδιο, γι’ αυτό κι έφτιαξε αυτή την ιστορία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις