Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νεϊμάρ: «Νιώθω ήδη σαν το σπίτι μου, μπορώ να βελτιωθώ»

Νεϊμάρ: «Νιώθω ήδη σαν το σπίτι μου, μπορώ να βελτιωθώ»
Reuters

Ο Νεϊμάρ δήλωσε ότι αισθάνεται ήδη στο σπίτι του στο Παρίσι. «Νιώθω ήδη εδώ σαν σπίτι», είπε σε τοπικά ΜΜΕ.

«Η ομάδα παίζει με βραζιλιάνικο στυλ και αυτό βοηθά την ολοκλήρωσή μου. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα του Parc des Princes, οι φίλαθλοι μας στήριξαν μέχρι την τελευταία στιγμή και δημιούργησαν πολύ καλή ατμόσφαιρα. Τώρα θέλω να προσαρμοστώ πιο γρήγορα … Νομίζω ότι μπορώ να βελτιωθώ», είπε ο διάσημος Βραζιλιάνος, που μετακόμισε από τη Βαρκελώνη για 222 εκατομμύρια ευρώ νωρίτερα αυτό το μήνα. Σημείωσε τρία γκολ σε δύο αγώνες με τη νέα του ομάδα, ανοίγοντας το λογαριασμό του στο ντεμπούτο εναντίον της Γκινγκάμπ την περασμένη εβδομάδα.
Ο τερματοφύλακας της Τουλούζ, Αντι Ντελόρ, συνέκρινε τις ικανότητες του Νεϊμάρ με εκείνες ενός άλλου Βραζιλιανού που δημιούργησε τη φήμη του σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σ.Ζ. «Είναι ένα φαινόμενο, ένας καλλιτέχνης», δήλωσε στην L’Equipe. «Είναι σαν τον Ροναλντίνιο, ποτέ δεν ξέραμε τι να περιμένουμε όταν έπαιρνε την μπάλα. Δεν  υπάρχε τρόπος να τον σταματήσουμε. Το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε μόνο να τον αντιμετωπίσουμε και πάλι στο πρωτάθλημα».

Στο τέλος του ματς με την Τουλούζ (6-2)  ο Νεϊμάρ στην πρώτη του παρουσία φανέλα της Παρί Σ.Ζ στο Park des Princes, ο διάσημος Βραζιλιάνος θυμήθηκε τους παράγοντες της Μπαρτσελόνα: «Είμαι πολύ λυπημένος με τους παράγοντες της Μπαρτσελόνα, δεν είναι άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι εκεί, η Μπαρτσελόνα αξίζει πολύ περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις