Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Νέο καμπανάκι για ΑΕΚ! Θέλει μεταγραφές

Νέο καμπανάκι για ΑΕΚ! Θέλει μεταγραφές
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ προβλημάτισε σ’ ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήρθε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΚ Λάρνακας, δείχνοντας ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά και κυρίως μεταγραφική ενίσχυση.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Κυπελλούχο Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσιάστηκε βελτιωμένη, ωστόσο η εικόνα της προβλημάτισε και πάλι. Η Ένωση έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά και μεταγραφές, προκειμένου να βρει τα πατήματα της.

Το ματς

Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν προβληματική στο πρώτο εικοσάλεπτο. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά, ενώ έκανε πολλά λάθη τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα. Ο Μοράν ήταν εκτός αγώνα, με την Κυπελλούχου Κύπρου να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί αξιόλογες φάσεις για γκολ με τους Τρουγιόλς (κεφαλιά στο 3′), Τέτε (σουτ στο 6′) και Χέβελ (σουτ στο 11′).

Μετά το 20′, η ΑΕΚ βελτίωσε την απόδοση της κι έχασε ευκαιρία για γκολ στο 21′, με τον Σιμόες να αστοχεί σε κεφαλιά από καλή θέση. Στο 34′ χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία της Ένωσης στον αγώνα, με τον Λιβάγια να βγάζει τον Γιακουμάκη μόνο του από αριστερά και τον επιθετικό της ΑΕΚ αντί να πλασάρει, να δίνει στον Μπακασέτα, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία.

Στο 41′ η ΑΕΚ Λάρνακας είχε δοκάρι με τον Τσισόφσκι, στην καλύτερη φάση των Κυπρίων στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ έσφιξε την άμυνα της, ωστόσο ήταν ακίνδυνη μπροστά, παρότι προσπάθησε να βγάλει φάσεις. Μετά το 62′, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άρχισε να κάνει αλλαγές, επιστρατεύοντας τον Γκάλο στα εξτρέμ, μιας κι απουσίαζε ο Αλμπάνης κι ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε άλλο παίκτη στη διάθεση του. Στο 84′ η Ένωση έχασε μία καλή ευκαιρία, με τους Αϊντάρεβιτς και Γιούση να μην καταφέρνουν να βρουν σωστά την μπάλα μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας (62’ Τσιντώτας), Μπακάκης (78’ Μπότος), Τσόσιτς (62’ Οικονόμου), Λαμπρόπουλος, Χουλτ (62’ Λόπες), Σιμόες (72’ Γιαννούτσος), Μοράν (25’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (78’ Γιούσης), Λιβάγια (62’ Κλωναρίδης), Μπακασέτας (62’ Γκάλο), Γιακουμάκης (72’ Αϊντάρεβιτς)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις