Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο “καμπανάκι” για Άρη! “Τριάρα” από Γάνδη – video

Νέο “καμπανάκι” για Άρη! “Τριάρα” από Γάνδη – video
Intime

Ο πρώτος επίσημος αγώνας του Άρη με την ΑΕ Λεμεσού -στα προκριματικά του Europa League, πλησιάζει αλλά οι Θεσσαλονικείς έδειξαν αδυναμίες και στο δεύτερο φιλικό τους επί ολλανδικού εδάφους, γνωρίζοντας νέα βαριά ήττα (3-0 από τη Γάνδη). Έπιασε πέναλτι ο Εμάν.

Νέα βαριά ήττα για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν με 3-0 από τη Γάνδη σε φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και έδειξαν πως θέλουν ακόμα… δουλειά, ενόψει των αναμετρήσεων τους με την ΑΕ Λεμεσού, στα προκριματικά του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν αμυντικά προβλήματα κόντρα στη Γάνδη, ωστόσο αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη δεν υπέπεσαν σε αβίαστα λάθη. Ο Άρης βγήκε… λαβωμένος από την αναμέτρηση, αφού ο Λάρσον αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Δεν αγωνίστηκε ο Ματίγια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ψύξη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κουέστα και Τζανακάκης.

Οι “κίτρινοι” είχαν για βασικούς τους Ιντέγε και Εμάν (ανεπίσημο ντεμπούτο για τον νέο πορτιέρε της ομάδας) και απείλησαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, μία με ένα μακρινό σουτ του Κωνσταντινίδη και μία στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ντιγκινί.

Στη φάση όπου τραυματίστηκε ο Λάρσον, ο Άρης αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο και ήταν εκεί όπου δέχθηκε το 1-0. Η Γάνδη ήταν πιο κινητική (βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο προετοιμασίας) και στο 29’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μπερίντζε. Στο δεύτερο μισό δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερη κριτική στο ματς, καθώς έγιναν πάρα πολλές αλλαγές και δεν υπήρχε ρυθμός, ενώ από τα δυο γκολ που δέχτηκε ο Άρης το πρώτο ήταν από πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή και το δεύτερο στη λήξη του αγώνα.

Στο 66′ ο Κιάλα -δοκιμάζεται στις τελευταίες προπονήσεις και είχε μόλις μπει στη θέση του Ιντέγε- υπέπεσε σε πέναλτι, αλλά ο Έμαν μπλόκαρε το χτύπημα του Ντέρικ.  Στο 79’ πάντως οι Βέλγοι έφτασαν σε δεύτερο γκολ. Ο διαιτητής υπέδειξε νέο πέναλτι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη και ο Γιάρεμτσουκ νίκησε τον Έμαν από τα… 11 βήματα. Οι Θεσσαλονικείς δέχθηκαν και τρίτο τέρμα στο τελευταίο λεπτό από τον Σιλά.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία και το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Παρασκευή (12/7) με αντίπαλο την Αϊντχόφεν.

Η 11άδα του Άρη: Έμαν, Κωνσταντινίδης (46’ Ροζ), Σόουζα, Βέλεθ (46’ Δεληζήσης), Κόρχουτ (68’ Τσαγκαλίδης), Μπάσα (74’ Φετφατζίδης), Μπακούτσης (46’ Ντουάρτε), Ντιγκινί (68’ Γιουνές), Λάρσον (30’ Μαρτίνες, 86’ Κλεμέντε), Τόνσο (59’ Μπακούτσης, 76’ Μπαγκαλιάνης), Ιντέγε (64’ Κιάλα, 82’ Νιένγκου).

Η 11αδα της Γάνδης: Καμίνσκι, Σμιθ, Οβούσου, Οτζίτζα, Μπέζους, Κβιλιτάια, Μπερίντζε, Ασαρέ, Λούστιγκ, Πλάστουν, Ντέρικ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις