Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σοκ στην ΑΕΚ! Φόβοι για ρήξη χιαστών στον Λόπες – Εντολή Μελισσανίδη για ανανέωση συμβολαίου

Σοκ στην ΑΕΚ! Φόβοι για ρήξη χιαστών στον Λόπες – Εντολή Μελισσανίδη για ανανέωση συμβολαίου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μία εύκολη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, όμως τα χαμόγελα όλων στην Ένωση “πάγωσαν” γρήγορα με τα νέα από τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες, αφού ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, φαίνεται ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Ανανεώνει το συμβόλαιό του ο Μελισσανίδης.

Σε δεύτερη μοίρα περνάει για την ΑΕΚ η νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, αφού ο τραυματισμός του Έλντερ Λόπες αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, με τις πρώτες εξετάσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Ο αριστερός μπακ της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς του Ηρακλείου και τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, καθώς έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο γόνατό του.

Αν επιβεβαιωθεί αύριο η ρήξη χιαστών μάλιστα, ο Λόπες κινδυνεύει να χάσει ουσιαστικά το υπόλοιπο της χρονιάς, αφού ο εκτιμώμενος χρόνος αποχής μετά από τέτοιους τραυματισμούς φθάνει ακόμη και τους 6 μήνες.

Η ΑΕΚ δε, χάνει έτσι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει εδώ και καιρό τον Λούκας Μπογέ, έχοντας ως πιο πρόσφατες απώλειες και τους Λιβάγια και Άλεφ.

Ανανεώνει το συμβόλαιό του ο Μελισσανίδης

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι λίγο μετά την είδηση για τον πιθανότατα σοβαρό τραυματισμό του Λόπες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε μήνυμα στους ανθρώπους της ΑΕΚ, να βρεθούν άμεσα στο πλευρό του άτυχου ποδοσφαιριστή και να τον ενημερώσουν ότι θα γίνει άμεση ανανέωση του συμβολαίου του. Κάτι αντίστοιχο είχε αποφασίσει ο “ισχυρός άνδρας” της Ένωσης και σε άλλες περιπτώσεις τραυματισμών, όπως αυτή του Μάνταλου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις