Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέο video σοκ από τη στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου ιδιοκτήτη της Λέστερ

Νέο video σοκ από τη στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου ιδιοκτήτη της Λέστερ
Φωτογραφία Reuters

– Νέα συγκλονιστικά πλάνα από τη στιγμή που το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ συντρίβεται έξω από το γήπεδο
– Η θανάσιμη περιδίνηση που προκάλεσε την πτώση του ελικοπτέρου και το θάνατο των πέντε επιβατών
– Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια των κατατρομοκρατημένων εργαζόμενων στο γήπεδο των “αλεπούδων”

Ακόμη ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Βικάι Σβιβαναναπράμπα και άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Η τραγωδία με τους πέντε νεκρούς σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (27.10.2018) λίγο μετά το τέλος του αγώνα των “αλεπούδων” με τη Γουέστ Χαμ για την Premier League.

Το νέο video έχει καταγραφεί μέσα από το γήπεδο King Power, το βράδυ του Σαββάτου. Δείχνει το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ να απογειώνεται από το κέντρο του γηπέδου. Όλα μοιάζουν κανονικά, το ελικόπτερο παίρνει ύψος αλλά στη συνέχεια μοιάζει ο πιλότος να μην μπορεί να το ελέγξει.

Ξαφνικά, το ελικόπτερο “παραδίνεται” σε μια βίαιη περιδίνηση και δευτερόλεπτα αργότερα έρχεται η συντριβή, σε χώρο κοντά στο πάρκινγκ, έξω από το γήπεδο της Λέστερ!

Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια υπαλλήλων του γηπέδου. Βλέπουν το ελικόπτερο να απογειώνεται και ξαφνικά να πέφτει και να συντρίβεται. Οι φωνές τρόμου ακούγονται στο τέλος του βίντεο καθώς οι εργαζόμενοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί.

https://youtu.be/Ngn6sL_P4DQ

Η μοιραία πτήση είχε διάρκεια μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Το video που δημοσιοποίησε η Sun είναι ήδη στα χέρια των αρχών που ερευνούν την υπόθεση. Είναι το δεύτερο video ντοκουμέντο της τραγωδίας που βύθισε στο πένθος τη Λέστερ. Πριν μερικές μέρες είχε δει το φως της δημοσιότητας άλλο ένα ντοκουμέντο.

Μέσα στο ελικόπτερο τη στιγμή της συντριβής εκτός από τον ιδιοκτήτη της Λέστερ ήταν ο 53χρονος πιλότος Eric Swaffer (το οποίο πολύ χαρακτήρισαν ήρωα γιατί έριξε το ελικόπτερο μακριά από κατοικημένη περιοχή), η σύντροφός του Izabela Lechowicz και οι συνεργάτες του Ταϊλανδού μεγιστάνα Nursara Suknamai και Kaveporn Punpare.

Η 33χρονη Nursara Suknamai ήταν η πρώτη επιλαχούσα στον διαγωνισμό Miss Universe της Ταϊλάνδης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε σαπουνόπερες στην Ταϊλάνδη από το 2007 έως το 2013 και στη συνέχεια άρχισε να εργάζεται ως βοηθός του Vichai Srivaddhanaprabha.

Οι σελίδες κοινωνικών μέσων δικτύωσης της πρώην βασίλισσας της ομορφιάς είναι γεμάτες με φωτογραφίες της με παίκτες της Λέστερ, συμπεριλαμβανομένων των Χάρι Μαγκουάιρ και Τζέιμι Βάρντι.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις