Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Νίκη ελπίδας για Λαμία! “Φωνάζει” ο Ατρόμητος

Νίκη ελπίδας για Λαμία! “Φωνάζει” ο Ατρόμητος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σπουδαία νίκη παραμονής πανηγύρισε η Λαμία στην 18η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε εντός έδρας του Ατρομήτου με 2-1, με τους Περιστεριώτες, οι οποίοι έμειναν χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς, να φωνάζουν σωστά για το πέναλτι με το οποίο οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ και πήραν τη νίκη.

Η Λαμία έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα της. Μετά την πρόκριση σε βάρος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Κυπέλλου, η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε εντός έδρας του Ατρομήτου με 2-1, για την 18η αγωνιστική της Superleague, κι έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Από την πλευρά του, το σύνολο του Κάναντι, με το οποίο έκανε ντεμπούτο ο Ουάρντα, έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, παρότι ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ στη Λαμία. Οι Περιστεριώτες φωνάζουν, πάντως, σωστά για το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Ο αγώνας

Στο πρώτο ημίχρονο, η Λαμία έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 18′ ο Μπαράλες, με φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα να περάσει ξυστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μέγερι, ενώ στο 35′ ο Πίτι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Ατρόμητο. Στο 47ο λεπτό, ο Ουάρντα με εξαιρετική ασίστ, τροφοδότησε τον Κουλούρη, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ.

Η χαρά των Περιστεριωτών δεν κράτησε για πολύ, μιας και η Λαμία ισοφάρισε άμεσα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπαράλες έκανε την κεφαλιά, με τον Μέγερι να μην μπορεί να μπλοκάρει και την μπάλα να φτάνει στον Τομάς, ο οποίος έκανε το 1-1.

Στο 76′ η Λαμία είχε δοκάρι, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο, και στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι για τους γηπεδούχους. Τότε ο Δημούτσος έπεσε πάνω στον Χατζηισαΐα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Μπαράλες να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρία να «κλέψουν» τον βαθμό στο 95′, με τον Μελίσσα να αποκρούει εκπληκτικά το σουτ του Κουλούρη. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λαμία (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι (87′ Μπουλούλης), Τομάς (69′ Μπερτόλιο), Επστάιν (62′ Καραμάνος), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (81′ Κορτ), Μπρούνο (46′ Μούγιακιτς, 56′ Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Κουλούρης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις