Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νίκη… παραμονής η Γουέστ Χαμ! “Λαμπάδα” στον Μάρκος Αλόνσο η Τσέλσι – video

Νίκη… παραμονής η Γουέστ Χαμ! “Λαμπάδα” στον Μάρκος Αλόνσο η Τσέλσι – video
Reuters

Τεράστια” νίκη της Γουέστ Χαμ επί της Σαουθάμπτον (3-1). “Γκέλα” για την Τσέλσι στην έδρα της Μπόρνμουθ, με τον Μάρκος Αλόνσο να παίζει καταλυτικό ρόλο για το τελικό 2-2.

Τρίποντο… παραμονής! Εκτός της ζώνης του υποβιβασμού βρέθηκε η Γουέστ Χαμ μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Σαουθάμπτον, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα “σφυριά” -μετά από οκτώ διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη- επικράτησαν εντός έδρας (15′ Μπόουεν, 40′ Αλέ, 54′ Αντόνιο – 31′ Ομπαφέμι) και πλέον απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τις… δύσκολες θέσεις και με ματς περισσότερο από την Άστον Βίλα.

Σε άλλο παιχνίδι, η Τσέλσι “φλέρταρε” με την ήττα στην έδρα της Μπόρνμουθ, αλλά πήρε τελικά το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Η ομάδα του Λάμπαρντ προηγήθηκε στο “Βαϊτάλιτι Στάντιουμ”, με τον Μάρκος Αλόνσο (33′). Σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω-κάτω, αρχικά με κεφαλιά του Τζόναθαν Λέρμα (54′) κι εν συνεχεία με προβολή του Τζόσουα Κινγκ (75′)! Ο Μάρκος Αλόνσο, όμως, έσωσε το βαθμό για την Τσέλσι λίγο πριν το φινάλε του αγώνα (85′).

Αποτελέσματα και σκόρερ στην 28η αγωνιστική

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Νόριτς-Λέστερ 1-0

(70’ Λιούις)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας 0-1

(70’ Αγιού)

Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Αναβλήθηκε)

Μπόρνμουθ-Τσέλσι 2-2

(54′ Λέρμα, 57′ Κινγκ – 33′,85′ Μάρκος Αλόνσο)

Γουέστ Χαμ-Σάουθάμπτον 3-1

(15′ Μπόουεν, 40′ Χάλερ, 54′ Αντόνιο-31′ Ομπαφέμι)

Νιούκαστλ-Μπέρνλι 0-0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις