Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νίκη του Παναθηναϊκού στο φιλικό με Αιγινιακό

Νίκη του Παναθηναϊκού στο φιλικό με Αιγινιακό
pao.gr

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αιγινικού με 1-0, σε φιλικό ματς που έγινε το Σάββατο (13.10.2018) στο “Γ. Καλαφάτης”, με τον Γιώργο Δώνη να χρησιμοποιεί αρκετά στελέχη από την ομάδα Κ-19.

Τη νίκη με 1-0 επί του Αιγινιακού πήρε ο Παναθηναϊκός, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο “Γ. Καλαφάτης”. Οι απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων των παικτών με τις εθνικές ομάδες ανάγκασαν τον Γιώργο Δώνη να παρατάξει μια ενδεκάδα αποτελούμενη από παίκτες της πρώτης ομάδας και της Κ19, ενώ στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και ποδοσφαιριστές από το συγκρότημα των Νέων.

Για ένα ημίχρονο έπαιξε και ο Μακέντα, που ήταν από τους πρωταγωνιστές. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε τα μάτια στραμμένα και στον Μοχάμεντ Νιάνζ, ο οποίος δοκιμάζεται στο “τριφύλλι” εδώ και μερικές εβδομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά μόνο μία… βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 31΄ Μοχάμετ και Τζαβίδας συνεργάστηκαν και ο δεύτερος, από κοντά, πέτυχε το 1-0. Νωρίτερα, στο 16΄ο Μοχάμεντ δεν κατάφερε σε τετ α τετ να νικήσει τον Γιαγκόζη, ενώ στο 21΄ ο Ξενόπουλος απέκρουσε το σουτ του Μαρκόφσκι.

Στο 23΄ ο Οικονόμου παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, ενώ στο 27΄-από σέντρα του Έλληνα αμυντικού- η κεφαλιά του Μακέντα έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι του Αιγινιακού. Στο 30΄το μακρινό σουτ του Ηλιάδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ στο 39΄ χάθηκε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία του Τζαβίδα, από μπαλιά του Μακέντα. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, Μακέντα και Σιφναίος αστόχησαν από ευνοϊκές θέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 49΄ο Παντελάκης έδιωξε πάνω από την γραμμή το σουτ του Πετρούση του Αιγινιακού, ενώ στο 60΄το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μαρκόφσκι πέρασε άουτ. Στην καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού στην επανάληψη (68΄) ο Σερπέζης έκανε -μόνος- το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος (63΄ Χριστοδούλης), Αποστολάκης, Οικονόμου (63΄ Ζερβόπουλος), Πούγγουρας (46΄Καραγιάννης), Παντελάκης, Σκεντεράι, Ηλιάδης (63΄Ζαγαρίτης), Μοχάμεντ, Τζαβίδας (63΄Καλομοίρης), Μακέντα (46΄Αθανασακόπουλος), Σιφναίος (63΄Σερπέζης).

Αιγινιακός: Γιαγκιόζης, Τοπαλίδης, Λάσκαρης, Πολύζος, Λαζαρίδης, Δημήτρουλας, Κλιγγόπουλος, Μαρκόφσκι, Έππας, Πετρούσης, Δούμτσιος.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ζανάκης, Γιαλαμούδης, Πιαστόπουλος, Προσκυνητόπουλος, Σωτηριάδης, Βελισσάρης, Παπαδάκης, Νικολακόπουλος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις